svenska 
0 produkter - | 0,00 €
svenska 
0 produkter - | 0,00 €
 • Matcha-te av hög kvalitet

  Produkter från världens bästa producenter, så som Marukyu Koyamaen (Uji, Japan)

  Läs mer
 • Har du redan smakat pu'er-te?

  "Äkta svart te" överraskar dig med sin aromrika men mjuka smak

  Läs mer
 • Perfekt kombinationen med organisk spansk citron och äkta lakrits

  Finns som grönt, svart och vitt te samt Rooibos-infusion

  Läs mer
 • Vad sägs om en kopp svart te smaksatt med organisk italiensk apelsin?

  Tasty Tea - Pleased Mind

  Läs mer
 • Darjeeling First Flush 2020 har anlänt!

  Årets första plockning av darjeeling-te kallas teernas champagne och det är definitivt årets medst eftelängtade te

  Läs mer
 • Ett presentkort är ett bra sätt att gratulera!

  Examen, bröllop, födelsedagar eller bara utan någon speciell anledning

  Läs mer
 • De bästa produkterna för tillverkning av KOMBUCHA

  Teer och prylar

  Läs mer
 • Odla te själv!

  Vi säljer frö till tebuske (Camellia sinensis)

  Läs mer

WEBBUTIK

Öppna/stänga meny

Alla produkter

Tehandeln Veiströms produkterna innehåller inte konstgjorda tillsatser såsom smakämnen.


 /   
Earl Grey Black, organiskt

Earl Grey Black, organiskt

Medelstark svart te från Rwanda, som har smaksatt med äkta bergamottfrukt från Italien. Bryggt te har flyllig och stark bergamottsmak med naturlig sötma.

Smakligt lingon-vaniljte, organiskt

Smakligt lingon-vaniljte, organiskt

Läckert bladning med lingon, vanilj och svart te från Indien och Sri Lanka. Bryggt te har en flyllig och bärlig smak med naturlig sötma.

Smakligt grönt apelsinte, organiskt

Smakligt grönt apelsinte, organiskt

Kinesiskt grönt sencha, som har plockad under våren och smaksatt med apelsin. Bryggt te har flyllig och läcker apelsinsmak med naturlig sötma.

Jasminlykta

Jasminlykta

Tebuskes tippar som har handknuten i lyktaform, som öppnar när teet bryggs. Teet har en naturligt söt och himmelsk läckert jasminsmak, som är mjuk samtidigt. Rekommenderas definitivt flera sjudningar av samma teblad.

Smakligt grönt päronte, organiskt

Smakligt grönt päronte, organiskt

Kinesiskt grönt sencha, som har plockad under våren och smaksatt med päron. Bryggt te har flyllig och läcker päronsmak med naturlig sötma.

Grönt Gun Powder-te, organiskt

Grönt Gun Powder-te, organiskt

Klassiskt starkare osmaksatt grönt te från Kina, som har en aromrik och naturligt söt smak. Innehåller teblad som har rullats ihop till små kulor och teet har fått sitt namn eftersom det ser ut litet som krut. Gott te med klassisk grönt te smak. Var försiktig med bryggningen så att teet inte blir beskt.

Japanskt matcha-pulverte 20 g

Japanskt matcha-pulverte 20 g

Malet japanskt grönt te av hög kvalitet för vardagligt bruk från teplantager i Uji. Denna matcha har malts i stenkvarnen som i gamla dagar. Endast japanskt grönt te av högsta kvalitet som har odlats i skugga (gyokuro) har använts till denna matcha.

Assam TGFOP-svart te

Assam TGFOP-svart te

Ett starkare svart te, som är en indisk klassiker. Det är hög kvalitet på tebladen (TGFOP) och teet innehåller massor av tebuskens guldfärgade knoppar. Bryggt te är rödbrunt och har en fyllig, maltig smak som har nyanser av säden. Det här är typiskt för indiskt te. Gott som sådant men också med mjölk och sötningsmedel.

Svart assam SFTGFOP från Mokalbari

Svart assam SFTGFOP från Mokalbari

Tegården Mokalbari är en av de uppskattade teproducenterna i staten Assam i Indien. Detta populärt medelstarkt SFTGFOP innehåller bara te av bäst kvalitet samt tebuskens guldfärgade knoppar. Bryggt te har en fyllig och litet maltig smak med nyanser av tork hö, frukter och honung.

Svart te TFGOP från Yunnan

Svart te TFGOP från Yunnan

Osmaksatt medelstarkt svart te med elegant arom från provinsen Yunnan i Kina. Bryggt te har en vacker rödbrun färg. Detta TFGOP-te har bryggt en smak med lädernyanser och eftersmaken är blommig med stark naturlig sötma. Testa definitivt också att brygga i 80 grader.

Grönt äpple-kanelte, organiskt

Grönt äpple-kanelte, organiskt

Kinesiskt grönt sencha, som har plockad under våren och smaksatt med äpple ock kanel. Bryggt te har flyllig och läcker äpple- och kanelsmak med naturlig sötma.

Lapsang souchong-rökt svart te

Lapsang souchong-rökt svart te

Klassiskt svart te från provinsen Fujian i Kina. Teet är rökt med äkta barrträdsrötter. Bryggt te har vacker rödbrun färg ock fantastisk smak med rök och tjära. Testa också att brygga i 80 grader och du får en dryck som är både söt och påminner om tjärpastiller.

Wuyi Shui Xian-oolong

Wuyi Shui Xian-oolong

Osmaksatt mörkt oolongte från Wu Yi Shan bergsområde (Wuyi) i Kina med de bästa (superior) teblad. Bryggt te har en vacker brun färg och rostad smak med naturlig sötma, nötaktighet och kexaktighet. Testa också att brygga i 80 grader, då sötman och fylligheten framhävs.

Grönt ingefära-citruste, organiskt

Grönt ingefära-citruste, organiskt

Kinesiskt grönt sencha, som har plockad under våren och smaksatt med ingefära, citron och bergamottfrukt. Bryggt te har litet kryddig citron smak med ingefära och naturlig sötma.

Gyllene apa Superior-svart te

Gyllene apa Superior-svart te

Osmaksatt medelstark svart te av särdeles hög kvalitet (superior) från provinsen Yunnan i Kina, som endast innehåller tebuskens gyllene knoppar och högsta blad. Detta te anses som en av de världens bästa. Bryggt te har en smak som är mjuk men fyllig, maltig och med nyanser av honung.

Svart citron-lakritste, organiskt

Svart citron-lakritste, organiskt

Läckert svart te från Rwanda, som har smaksatt med äkta citron från Spanien och lakrits. Bryggt te har en färsk cirtonsmak med flyllig lakrits.

Svart citronte, organiskt

Svart citronte, organiskt

Läckert svart te från Rwanda, som har smaksatt med äkta citron från Spanien. Bryggt te har en färsk cirtonsmak med naturlig sötma.

Tammerfors-te, organiskt

Tammerfors-te, organiskt

Medelstark svart te, som har smaksatt med äkta apelsiner från Italien, vanilj och litet lingonbär. Detta teet är officiellt Tammerfors Vapente. Läckert bryggt te har en färsk, flyllig och söt apelsin-bärsmak.

Svart apelsinte, organiskt

Svart apelsinte, organiskt

Läckert svart te från Rwanda, som har smaksatt med äkta apelsin från Italien. Bryggt te har en färsk, flyllig och söt apelsinsmak.

Grönt citron-lakritste, organiskt

Grönt citron-lakritste, organiskt

Kinesiskt grönt sencha, som har plockad under våren och smaksatt med äkta citron från Spanien och lakrits. Bryggt te har en färsk cirtonsmak med flyllig lakrits.

Grönt kardemummate, organiskt

Grönt kardemummate, organiskt

Läckert kinesiskt grönt te, som har plockad under våren och smaksatt med äkta kardemumma. Bryggt te har naturlig sötma och en fyllig superläckert kardemummasmak.

Smakligt grönt Earl Grey, organiskt

Smakligt grönt Earl Grey, organiskt

Kinesiskt grönt sencha, som har plockad under våren och smaksatt med bergamottfrukt. Bryggt te har en flyllig och läcker earl grey-smak med naturlig sötma.

Smaklig apelsin-citrusrooibos, organisk

Smaklig apelsin-citrusrooibos, organisk

Sydafrikanskt rooibosörtte som har smaksatts med läckert apelsin och söt citron. Bryggt örtte har en fyllig och läcker apelsinsmak med naturlig sötma.

Grönt te i marockansk stil

Grönt te i marockansk stil

Starkt grönt gunpowder-te och naturligt söt och läcker marockansk mynta (grönmynta) som en kombination, som är samtidigt fyllig och med frisk myntasmak. Bryggt te har grön-orange färg och intensiv smak med naturlig sötma. Rekommenderas flera sjudningar av samma teblad.

Smakligt apelsin-ingefärate, organiskt

Smakligt apelsin-ingefärate, organiskt

Läckert bladning med söt apelsin, ingefära och svart te från Indien och Sri Lanka. Bryggt te har en flyllig och litet kryddig apelsin smak med naturlig sötma.

Svart ingeräfate, organiskt

Svart ingeräfate, organiskt

Läckert svart te från Rwanda, som har smaksatt med äkta ingefära. Bryggt te har en flyllig och jordnära infegärasmak med naturlig sötma.

Svart kanelte, organiskt

Svart kanelte, organiskt

Svart te från Rwanda, som har smaksatt med äkta kanel från Madagaskar. Bryggt te har naturlig sötma och en stark kanelsmak med nyanser av nejlika.

Svart kardemummate, organiskt

Svart kardemummate, organiskt

Svart te från Rwanda, som har smaksatt läcker äkta kardemumma. Bryggt te har en härlig fyllig kardemummasmak med naturlig sötma.

Kinesiskt sencha, organiskt

Kinesiskt sencha, organiskt

Klassiskt kinesiskt grönt organiskt te, som har plockad under våren. Bryggt te har vackert ljusgrönt färg och en arom med tork hö och frukter. Smaken är mjukt och med naturlig sötma.

Vitt apa-grönt te

Vitt apa-grönt te

Osmaksatt grönt te av särdeles hög kvalitet från Kina, som endast innehåller tebuskens knoppar täckta av fint vitt hår och högsta blad. Det sägs att detta teet är en av de världens bästa. Bryggt te har en smak som är mjuk men fyllig, fruktig och med nyanser av honung.

Tuocha-pu

Tuocha-pu'er 100 g, mörka

Medelstark mörka-typ av (shu) pu'er-te från provinsen Yunnan i Kina. Tebladerna har formats till en Tuocha (fågelbo eller en skål) och den nödvändiga mängden löv lossnar från den för bryggningen. Bryggt te har mycket smakligt, naturligt sött och mjukt smak med klar pu'er-typisk jordnärä nyans.

Jasminblommate

Jasminblommate

Grönt te av hög kvalitet från Kina med smak av färska jasminblommor, som har tillläggats på teet när det har torkats. Blandningen har balancerats så att teet har en elegant jasminsmak.

pu

pu'er-löste, mörka, organiskt

Starkare mörka-typ av (shu) organiskt pu'er-te från provinsen Yunnan i Kina. Bryggt te har mycket smakligt, naturligt sött och mjukt smak med klar pu'er-typisk jordnärä nyans.

Pu

Pu'er 357 g, mörka

Medelstark mörka-typ av (shu) pu'er-te av högre kvalitet från provinsen Yunnan i Kina. Tebladerna har formats till en kaka eller platta och den nödvändiga mängden löv lossnar från den för bryggningen. Bryggt te har mycket smakligt, naturligt sött och mjukt smak med klar pu'er-typisk jordnärä nyans.

Darjeeling TGFOP

Darjeeling TGFOP

Osmaksatt svart te från Sydbengali i Indien. Innehåller högkvalitativa (TGFOP) tebuskens gyllene knoppar och högsta blad. Teet har en smak med blommighet och tork hö, lakrits och honung nyanser. Bryggt te är ljusrött.

Darjeeling FOP-svart te

Darjeeling FOP-svart te

Osmaksatt svart te från Sydbengali i Indien. Innehåller högkvalitativa (FOP) tebuskens högsta blad. Teet har en smak med blommighet och tork hö, lakrits och honung nyanser. Bryggt te är ljusrött.

Daye-pu

Daye-pu'er 357 g, grönt

Grönt (sheng) pu'er-te med stora blad från provinsen Yunnan i Kina. Bryggt te har litet rökig smak med surhet och klar pu'er-typisk jordnärä nyans. Teet har plockats i 2007. Tebladerna har formats till en kaka eller platta och den nödvändiga mängden löv lossnar från den för bryggningen.

Grönt te från Java

Grönt te från Java

Ett speciellt osmaksatt grönt te från Ciwidey-provinsen, Java-Ön i Indonesien som ger särskilt bra valuta för pengarna. Endast tebuskens nästä högsta blad plockas till detta rullbladste och teet kan plockas nästan året runt. Smaken på teet är aromatisk, mjuk men fruktig.

Kejserligt svart te från Yunnan

Kejserligt svart te från Yunnan

Osmaksatt starkare svart te av hög kvalitet från provinsen Yunnan i Kina, som innehåller tebuskens gyllene knoppar. Bryggt te har en fyllig maltig smak med fruktnyanser.

Starkt svart te från Tanzania BOP

Starkt svart te från Tanzania BOP

Osmaksatt svart te från Tanzania, som innehåller teblad av hög kvalitet (OP) som har krossats (Broken) så att det ser ut som malen kaffe efter teet har torkats. Bryggt te har en stark och aromatisk smak. Bra val för den, som älskar jättestarkt te!

Jing Mao Feng-gult te

Jing Mao Feng-gult te

Äkta gult te, som ger särskilt bra valuta för pengarna från Kina med tebuskens gyllene knoppar. Teet har oxiderats lätt för att framhäva tees fantastisk fyllig och litet nötaktig smak.

Osmaksatt rooibos, organisk

Osmaksatt rooibos, organisk

Högkvalitativ och färsk sydafrikansk röd buske örtte. Detta organiskt örtte innehåller bara bästa kvalitet blad, som har oxiderats efter plockningen. Vackert orangeröd dryck, som har en mjuk färsk och litet bärliknande smak. Naturligt koffeinfritt.

Japanskt matcha-pulverte 40 g

Japanskt matcha-pulverte 40 g

Malet japanskt grönt te av hög kvalitet för vardagligt bruk från teplantager i Uji. Denna matcha har malts i stenkvarnen som i gamla dagar. Endast japanskt grönt te av högsta kvalitet som har odlats i skugga (gyokuro) har använts till denna matcha.

Yugen - japanskt matcha, usucha 40 g

Yugen - japanskt matcha, usucha 40 g

Malet japanskt grönt te av hög kvalitet för vardagligt bruk från teplantager i Uji. Denna matcha har malts i stenkvarnen som i gamla dagar. Detta matcha är "usucha" och i japansk tetradition ("teceremoni") en matchatyp som används när man framställer "tunnt te".

Aorashi - japanskt matcha, usucha 100 g

Aorashi - japanskt matcha, usucha 100 g

Malet japanskt grönt te av hög kvalitet för vardagligt bruk från teplantager i Uji. Denna matcha har malts i stenkvarnen som i gamla dagar. Detta matcha är "usucha" och i japansk tetradition ("teceremoni") en matchatyp som används när man framställer "tunnt te".

Isuzu - japanskt matcha, usucha 100 g

Isuzu - japanskt matcha, usucha 100 g

Malet japanskt grönt te av hög kvalitet för vardagligt bruk från teplantager i Uji. Denna matcha har malts i stenkvarnen som i gamla dagar. Detta matcha är "usucha" och i japansk tetradition ("teceremoni") en matchatyp som används när man framställer "tunnt te".

Kinrin - japanskt matcha, koicha 40 g

Kinrin - japanskt matcha, koicha 40 g

Malet japanskt grönt te av hög kvalitet för vardagligt bruk från teplantager i Uji. Denna matcha har malts i stenkvarnen som i gamla dagar. Detta matcha är "usucha" och i japansk tetradition ("teceremoni") en matchatyp som används när man framställer "tjock te".

Japanskt matcha för matlagning 40 g

Japanskt matcha för matlagning 40 g

Malet japanskt grönt te av hög kvalitet för matlagning från teplantager i Uji. Denna matcha har malts i stenkvarnen som i gamla dagar. Endast japanskt grönt te av högsta kvalitet som har odlats i skugga (gyokuro) har använts till denna matcha.

Japanskt GABA-matcha-pulverte 40 g

Japanskt GABA-matcha-pulverte 40 g

Matcha-te av hög kvalitet som, baserat på sitt produktionsmetod, innehåller betydande mängder gammaaminosmörsyra (GABA). Endast japanskt grönt te av högsta kvalitet som har odlats i skugga (gyokuro) har använts till denna matcha.

Tencha-teblad för matcha 50 g

Tencha-teblad för matcha 50 g

Japanskt grönt krossat blad te av hög kvalitet från teplantager i Uji. Endast japanskt grönt te av högsta kvalitet som har odlats i skugga (gyokuro) har använts till detta te.

Kiun - japanskt matcha, koicha 40 g

Kiun - japanskt matcha, koicha 40 g

Malet japanskt grönt te av hög kvalitet för vardagligt bruk från teplantager i Uji. Denna matcha har malts i stenkvarnen som i gamla dagar. Detta matcha är "usucha" och i japansk tetradition ("teceremoni") en matchatyp som används när man framställer "tjock te".

Tama no Shiro - japanskt matcha, usucha 40 g

Tama no Shiro - japanskt matcha, usucha 40 g

Malet japanskt grönt te av hög kvalitet för vardagligt bruk från teplantager i Uji. Denna matcha har malts i stenkvarnen som i gamla dagar. Detta matcha är "usucha" och i japansk tetradition ("teceremoni") en matchatyp som används när man framställer "tunnt te".

Apelsinrooibos, organisk

Apelsinrooibos, organisk

Sydafrikanskt rooibosörtte som har smaksatts med äkta italienska apelsiner. Bryggt örtte har en fyllig och läcker färsk apelsinsmak med naturlig sötma.

Svart grapete, organiskt

Svart grapete, organiskt

Läckert svart te från Rwanda, som har smaksatt med äkta grape från Argentina. Bryggt te har en flyllig grapesmak.

Red Dragon Pearl

Red Dragon Pearl

Osmaksatt svart te av hög kvalitet från provinsen Yunnan i Kina, som innehåller tebuskens gyllene knoppar som har handknuten i pärlaform. Bryggt te har en mjuk och fyllig smak med nyanser av frukt och blommor.

Osmaksatt grön mate, organiskt

Osmaksatt grön mate, organiskt

Osmaksatt ekologisk örtte med höga halter matein (koffein). En mycket populär drink i Sydamerika, som är ofta känd som yerba mate. Mates smaken liknar litet gönt te, men den är mer örtig och intensiv. Drycken är något bitter, men besk endast om använd vattnet har varit för varmt. Mates smak förändras och balanseras med varje tillsats av vatten.

Grönt aniste, organiskt

Grönt aniste, organiskt

Läckert kinesiskt grönt te, som har plockad under våren och smaksatt med äkta anis. Bryggt te har naturlig sötma och en fyllig superläckert anis-lakritssmak.

Grönt citrongräste, organiskt

Grönt citrongräste, organiskt

Läckert kinesiskt grönt te, som har plockad under våren och smaksatt med äkta citrongräs. Bryggt te har en frisk och lite kryddig citronsmak.

Grönt limete, organiskt

Grönt limete, organiskt

Läckert kinesiskt grönt te, som har plockad under våren och smaksatt med äkta lime frukt från Sri Lanka. Bryggt te har frisk men mjuk smak med lime och naturlig sötma.

Kycklingfot-grönt te

Kycklingfot-grönt te

Detta sällsynt grönt te innehåller tebuskes tippar som har handknuten i kycklingfotform. Teet har en mjuk och läcker smak. Rekommenderas definitivt flera sjudningar av samma teblad.

Longjing-drakens källa, organiskt

Longjing-drakens källa, organiskt

Longjing är definitivt en av de mest värderad kinesiska gröna teerna. Teet kallas också drakens källa och har en aromatisk, naturligt söt och fyllig smak.

Japanskt Hojicha, organiskt

Japanskt Hojicha, organiskt

Populärt rostat grönt te från Japan. Detta rödbruna teet har en aromatisk och nöttig smak.

Vitt citrongräste

Vitt citrongräste

Smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina, som innehåller långa teblad, som är täckta av fint vitt hår. Teet har smaksatt med äkta citrongräs från Indien. Bryggt korngult te har en frisk och lite kryddig citronsmak med naturlig sötma och nyanser av säd.

Vitt Earl Grey

Vitt Earl Grey

Smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina, som innehåller långa teblad, som är täckta av fint vitt hår. Teet har smaksatt med äkta bergamottfrukt från Italien. Bryggt korngult te har en frisk och fyllig earlgreysmak med naturlig sötma och nyanser av säd.

Vitt ingefärate

Vitt ingefärate

Smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina, som innehåller långa teblad, som är täckta av fint vitt hår. Teet har smaksatt med äkta ingefäfa från Madagaskar. Bryggt korngult te har en jordnärä och lite kryddig ingefärasmak med naturlig sötma och nyanser av säd.

Grönt citronte, organiskt

Grönt citronte, organiskt

Läckert kinesiskt grönt te, som har plockad under våren och smaksatt med äkta citron från Spanien. Bryggt te har frisk men mjuk citrosmak och naturlig sötma.

Earl Grey Limone, organiskt

Earl Grey Limone, organiskt

En blandning med medelstark svart te från Rwanda och äkta bergamottfrukt från Italien och frisk citron. Bryggt te har frisk flyllig smak med bergamott och citron.

Earl Grey-rooibos, organisk

Earl Grey-rooibos, organisk

Sydafrikanskt rooibosörtte som har smaksatts med äkta italiensk bergamottfrukt. Bryggt örtte har en fyllig och läcker färsk earlgrey-smak med naturlig sötma.

Vit fjäder

Vit fjäder

Osmaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina, som innehåller långa teblad, som är täckta av fint vitt hår. Bryggt korngult te har naturlig sötma och en smakmed nyanser av säd och frukt.

Silky White-vitt te

Silky White-vitt te

Osmaksatt vitt te med fin arom från Kina. Långa krulliga teblad, som är täckta av fint vitt hår. Bryggt te är korngult och en har blommig smak med naturlig söthet och en nästan omärkbar nyans av jasmin.

Snöknopp-vitt te

Snöknopp-vitt te

Läckert vitt te av hög kvalitet från provinsen Yunnan i Kina. Innehåller knoppar och just öppnad teblad, som är täckta med fint vitt hår. Tebuskar har vuxit 1300 - 2000 meter hög. Bryggt te har en mjuk men aromatisk smak med naturlig sötmä och nuanser av frukt och blommor.

Vitt roste

Vitt roste

Vitt te som är smaksmatt med ros. Det här teet har fått sin smak från färska blomblad och rosblommor, som har lagts i vid torkningen av teet. Den huvudsakliga ingrediensen är långa teblad, som är täckta med fint vitt hår. Bryggt elegant ljusgult te har en mjuk rossmak och naturlig sötma.

Vitt grapete

Vitt grapete

Smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina, som innehåller långa teblad, som är täckta av fint vitt hår. Teet har smaksatt med äkta grape från Argentina. Bryggt korngult te har en frisk och fyllig grapesmak med naturlig sötma och nyanser av säd.

Vitt fänkålte

Vitt fänkålte

Smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina, som innehåller långa teblad, som är täckta av fint vitt hår. Teet har smaksatt med äkta fänkålsfrön från Egypten. Bryggt korngult te har en söt jordnära smak som like liknar lakrits och nyanser av säd.

Vitt kanelte

Vitt kanelte

Smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina, som innehåller långa teblad, som är täckta av fint vitt hår. Teet har smaksatt med äkta ceylonkanel från Madagaskar. Bryggt korngult te har naturlig sötma och en läcker kanelsmak med nyanser av säd.

Vitt-pu

Vitt-pu'er 357 g, grönt

Mindre vanligt lösblad sheng-typ pu'er-te, som har tillverkats av oöppnad knoppar av tebuske. Bryggt te har mycket smakligt, naturligt sött och mjukt smak med klar pu'er-typisk jordnärä smak.

Apelsin-ingefärarooibos, organisk

Apelsin-ingefärarooibos, organisk

Sydafrikanskt rooibosörtte som har smaksatts med äkta italienska apelsiner och ingefära från Madagaskar. Bryggt örtte har en fyllig och läcker färsk apelsinsmak med naturlig sötma och lite kryddig ingefära nyans.

Citron-lakritsrooibos, organisk

Citron-lakritsrooibos, organisk

Sydafrikanskt rooibosörtte som har smaksatts med äkta spanskctron och lakrits från Iran. Bryggt örtte har en färsk cirtonsmak med flyllig lakrits.

Traditionellt kinesiskt oolong

Traditionellt kinesiskt oolong

Traditionellt medeloxiderat kinesiskt oolongte (tetyp som ligger mellan grönt och svart te). Bryggt te har mjuk smak med naturligt sötma och nyanser av blommor.

Tieguanyin-järngudinna

Tieguanyin-järngudinna

50% oxiderat mediummörkt oolong-te från provinsen Fujian i Kina, som är ett av de mest kända teer i världen. Detta te har plockats i oktober. Bryggt te har en fyllig och fantastisk aromatisk smak.

Jing Zhi Oolong

Jing Zhi Oolong

Mörkt oolong-te från Banqiao distrikt i Taiwan. Teblad till detta te har väl oxiderat och lätt rostad, innan de har rullat och torkat. Bryggt te har en aromatisk smak med naturlig sötma och blommiga nyanser.

Dragon Phoenix-grönt jasminpärl

Dragon Phoenix-grönt jasminpärl

Tebuskes tippar som har handknuten i pärlform och smaksatt med färska jasminblommor, som har tillläggats på teet när det har torkats. Teet har en naturligt söt och himmelsk läckert jasminsmak. Rekommenderas definitivt flera sjudningar av samma teblad.

Kinesiskt ginseng-oolong

Kinesiskt ginseng-oolong

Kinesiskt ljus oolong-teklassiker. Innehåller hela tebuskens blad som har täckts med ginseng- och lakritsrotpulver. Tebladen öppnar med det tredje eller fjärde bryggningen och den läckert aromatiska smaken i de första sjudningarna kombineras med tees färskhetet. Samma teblad måste definitivt bryggas flera gånger och varje sjudning har sin egen unik smak.

Yunnans vit knopp-oolong

Yunnans vit knopp-oolong

Sällsyntare kinesiskt oolong från provinsen Yunnan i Kina. Innehåller vitt te som har delvis oxiderats för att framkalla detta tees underbart örtig smak. Bryggt vackert rödbrunt te har en fyllig och darjeeling-te typ av smak med naturlig sötma.

Smaklig nypon-kamomillrooibos, organisk

Smaklig nypon-kamomillrooibos, organisk

Sydafrikanskt rooibosörtte som har smaksatts med läcker nypon och kamomill. Bryggt örtte har en fyllig och smaklig fruktsmak med naturlig sötma.

Keemun Superior-svart te

Keemun Superior-svart te

Osmaksatt medelstarkt svart keemun-te av hög kvalitet från provinsen Anhui i Kina. Detta te är en klassisk "keemun-te" med naturlig sötma, blommiga nyanser och lätt rökig fyllig smak. Testa definitivt också att brygga i 80 grader.

Ceylon OPA-svart te

Ceylon OPA-svart te

Osmaksatt svart te av bra kvalitet från Sri Lanka som innehåller större delvis valsade och delvis öppna tebuskens blad. Smaken är typiskt för kvalitet Ceylon-te - den är rik och aromatisk men samtidigt lätt och mjuk. Om du vill ha lite starkare te, låt teet brygga 3 minuter.

Svart apelsin-kanelte, organiskt

Svart apelsin-kanelte, organiskt

Svart te från Rwanda, som har smaksatt med läcker apelsin från Italien och äkta Ceylon-kanel från Madagaskar. Bryggt te har naturlig sötma och en smak som är perfekt kombination med apelsin och kanel.

Grönt apelsin-kanelte, organiskt

Grönt apelsin-kanelte, organiskt

Läckert kinesiskt grönt te, som har plockad under våren och smaksatt med läcker apelsin från Italien och äkta Ceylon-kanel från Madagaskar. Bryggt te har naturlig sötma och en smak som är perfekt kombination med apelsin och kanel.

Vitt limete

Vitt limete

Smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina, som innehåller långa teblad, som är täckta av fint vitt hår. Teet har smaksatt med äkta limefrukt från Sri Lanka. Bryggt korngult te har en frisk och fyllig limesmak med naturlig sötma och nyanser av säd.

Vitt lemonte

Vitt lemonte

Smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina, som innehåller långa teblad, som är täckta av fint vitt hår. Teet har smaksatt med äkta citron från Sri Lanka. Bryggt korngult te har en frisk och fyllig citronsmak med naturlig sötma och nyanser av säd.

Limerooibos, organisk

Limerooibos, organisk

Sydafrikanskt rooibosörtte som har smaksatts med äkta limefrukt från Sri Lanka. Bryggt örtte har en fyllig och läcker limesmak med naturlig sötma.

Citronrooibos, organisk

Citronrooibos, organisk

Sydafrikanskt rooibosörtte som har smaksatts med äkta spansk citron. Bryggt örtte har en fyllig och läcker citronmak med naturlig sötma.

Apelsin-kanelrooibos, organiskt

Apelsin-kanelrooibos, organiskt

Sydafrikanskt rooibosörtte som har smaksatts med läcker apelsin från Italien och äkta Ceylon-kanel från Madagaskar. Bryggt örtte har naturlig sötma och en smak som är perfekt kombination med apelsin och kanel.

Grönt ingefärate, organiskt

Grönt ingefärate, organiskt

Läckert kinesiskt grönt te, som har plockad under våren och smaksatt med äkta ingefära från Madagaskar. Bryggt te har en flyllig och jordnära infegärasmak med naturlig sötma.

Hibiskus 100 %

Hibiskus 100 %

Populär naturlig koffeinfri infusion som innehåller Roselle-växtens blommor från Egypten. Bryggt örtte har en djup-röd färg och en smak, som påminner om tranbär eller röda bär. Denna dryck är också känd som carcade. En respekterad infusion med en historia som går tillbaka tusentals år tillbaka. Ofta njutat med socker eller honung.

Tulsi-Helig basilika 100 %

Tulsi-Helig basilika 100 %

Aromatisk, örtig och välsmakande helig basilika är känd också som tulsi. Denna växt är en av de mest respekterade plantar i Indien och populärt naturligt koffeinfrit örtte.

Jasmin-pu

Jasmin-pu'er-löste, mörka

Bra-kvalitet mörka-typ av (shu) pu'er-te från provinsen Yunnan i Kina som har smaksatts med färska jasminblommor, som har tillläggats på teet när det har torkats. Bryggt te har en elegant jasminsmak, naturligt sötma och klar pu'er-typisk jordnärä nyans.

Löste-pu

Löste-pu'er, mörka

Cirka fem år gammal mörka-typ av (shu) pu'er-te från provinsen Yunnan i Kina. Bryggt te har mycket smakligt, naturligt sött och mjukt smak med klar pu'er-typisk jordnärä nyans.

Earl Grey Green, organiskt

Earl Grey Green, organiskt

Läckert kinesiskt grönt te, som har plockad under våren och smaksatt med äkta bergamottfrukt från Italien. Bryggt te har flyllig och stark bergamottsmak med naturlig sötma.

Svart citrongräste, organiskt

Svart citrongräste, organiskt

Läckert svart te från Rwanda, som har smaksatt med äkta indisk citrongräs. Bryggt te har en frisk och lite kryddig citronsmak.

Pu

Pu'er Tuocha 4 g -te, mörka

Stark mörka-typ av (shu) pu'er-te från provinsen Yunnan i Kina. Tebladerna har formats till en liten Tuocha (fågelbo eller en skål). Bryggt te har mycket smakligt, naturligt sött och mjukt smak med klar pu'er-typisk jordnärä nyans.

Svart fänkålte, organiskt

Svart fänkålte, organiskt

Läckert svart te från Rwanda, som har smaksatt med äkta fänkålsfrön från Egypten. Bryggt te har en söt jordnära smak som liknar lakrits.

Svart apelsin-ingefärate, organiskt

Svart apelsin-ingefärate, organiskt

Svart te från Rwanda, som har smaksatts med äkta italienska apelsiner och ingefära från Madagaskar. Bryggt te har naturlig sötma och en fyllig och läcker färsk apelsinsmak med naturlig sötma och lite kryddig ingefära nyans.

Grönt grapete, organiskt

Grönt grapete, organiskt

Läckert kinesiskt grönt te, som har plockad under våren och smaksatt med äkta grape från Argentina. Bryggt te har en flyllig grapesmak.

Grönt citron-myntate, organiskt

Grönt citron-myntate, organiskt

Läckert kinesiskt grönt te, som har plockad under våren och smaksatt med äkta citron från Spanien och marockans grönmynta. Bryggt te har en frisk citrosmak med nypan av grönmynta.

Smakligt grönt citron-kamomillte, organiskt

Smakligt grönt citron-kamomillte, organiskt

Kinesiskt grönt sencha, som har plockad under våren och smaksatt med citron och kamomill. Bryggt te har vacker gult-grönt färg och smaken med frisk citron och mjuk kamomill.

Namihani® Finsk blomsterhonung 450 g

Namihani® Finsk blomsterhonung 450 g

Finsk blomsterhonung av hög kvalitet från Birkaland-regionen. Ej för barn under 1 år.

Matcha-iri Genmaicha, organiskt

Matcha-iri Genmaicha, organiskt

En mer respekterad version av traditionellt genmaicha-te te som innehåller japanskt grönt te (sencha och matcha-pulverte av hög kvalitet) och rostad ris. Bryggt te har en aromatisk och nöttig smak med naturlig sötma.

Japanskt sencha, sommarplock, organiskt

Japanskt sencha, sommarplock, organiskt

Uppskattat organiskt och färskt japanskt sencha från prefekturen Kagoshima (ön Kyūshū, Japan) med te som har plockats på sommaren. Bryggt te har en vacker limegrön färg och en smak med nyanser från det bästa japanska teet, medelstark umami, fruktighet och naturlig sötma.

Smakligt svart apelsinte, organiskt

Smakligt svart apelsinte, organiskt

Läckert bladning med apelsin och svart te från Indien och Sri Lanka. Bryggt te har en flyllig apelsinsmak med naturlig sötma.

Japanskt sencha, höstplock

Japanskt sencha, höstplock

Jättepopulärt aromatiskt och färskt japanskt sencha med te som har plockats på hösten. Bryggt te har en vacker limegrön färg och en smak med nyanser från det bästa japanska teet, stark umami, fruktighet och naturlig sötma.

Japanskt sencha, Uchiyama, organiskt

Japanskt sencha, Uchiyama, organiskt

Internationellt välkänt teklassiker från prefekturen Kagoshima i Japan (ön Kyūshū, Japan) med en smak med fruktiga nuanser och umami. Smaksatt smak i detta te kommer både från odlingsregions jord och teets bearbetning där det mindre pulverformigt bladmaterialet inte siktas bort så traditionellt. Det sägs att detta te innehåller särskilt mycket EGCG (epigallokatekingallat). Bryggt te har en limegrön färg en smak som är naturlig söt och fyllig.

Mushi Sei Tamaryokucha-grönt te, organiskt

Mushi Sei Tamaryokucha-grönt te, organiskt

Ångat organiskt te med rullat blad från prefekturen Miyazaki (ön Kyūshū, Japan). Teet har en naturlig söt, blommig och nötaktig smak med lite umami. När detta något sällsyntare japanskt tedelikatess bgyggas det har en jätte vacker grön färg.

Japanskt sencha kukicha, organiskt

Japanskt sencha kukicha, organiskt

Kukicha - känd också som "japanskt kvistte" - är ett te tillverkat av tebuskens bladstickar och -kvistar som finns kvar när japanska teer av hög kvalitet produceras. Det är emellertid ett te av högsta kvalitet. I Tea Shop Veiströms version finns också en del grönt japanskt Sencha-te. Sencha kukicha är ett mycket omtyckt och välsmakande te med naturlig sötma, krämig smak och nötaktiga nyanser.

Japanskt bancha, organiskt

Japanskt bancha, organiskt

Mjukt men färskt japanskt organiskt te som innehåller tebuskens tredje högsta blad från sommar- och höstplock. Bryggt te har en lite rostad smak, naturlig sötma och fruktiga nuanser.

Indiskt chai-te

Indiskt chai-te

Tehandeln Veiströms populärt chai-te som har smatsatt på klassiskt sätt med en kryddig, aromatisk och fyllig smak. Läckert som sådan. Kan också bryggas i mjölk eller njutas med mjölk på det traditionella indiska sättet.

Spicy Black Chai-svart te

Spicy Black Chai-svart te

Superpopulärt Tehandeln Veiströms indiskt svart Chai-te med en aromatisk, fyllig och het smak. Njuta av med mjölk, bryggd till mjölk eller som sådan.

Svart te från Rwanda, organiskt

Svart te från Rwanda, organiskt

Osmaksatt svart te från tegården Rukeri i Rwanda med ett stort värde för pengarna. Bryggt te har en mjuk men aromatisk smak med citronnyanser. Utmärkt vardagste!

Keramisk tekanna 0,9 L, vit

Keramisk tekanna 0,9 L, vit

Vit keramisk tekanna med en kapacitet på 0,9 liter. Kommer med en högkvalitativ tesil gjord av rostfritt stål. Kan maskintvättas.

Keramisk tekanna 0,9 L, lime

Keramisk tekanna 0,9 L, lime

Limegrön keramisk tekanna med en kapacitet på 0,9 liter. Kommer med en högkvalitativ tesil gjord av rostfritt stål. Kan maskintvättas.

Keramisk tekanna 0,9 L, röd

Keramisk tekanna 0,9 L, röd

Röd keramisk tekanna med en kapacitet på 0,9 liter. Kommer med en högkvalitativ tesil gjord av rostfritt stål. Kan maskintvättas.

Keramisk tekanna 0,9 L, blå

Keramisk tekanna 0,9 L, blå

Blå keramisk tekanna med en kapacitet på 0,9 liter. Kommer med en högkvalitativ tesil gjord av rostfritt stål. Kan maskintvättas.

Sil för te, storlek M, svart

Sil för te, storlek M, svart

Finmaskig tesil av högkvalitet. Minsta diameter 5,9 cm och total diameter med hållarna är 9,7 cm. Passar till att brygga högst ungefär 0,5 liter te. Kan maskintvättas.

Sil för te, storlek L, svart

Sil för te, storlek L, svart

Finmaskig tesil av högkvalitet. Minsta diameter 6,5 cm och total diameter med hållarna är 10,5 cm. Passar till att brygga högst ungefär 1,5 liter te. Kan maskintvättas.

Teflaska 0,55 L, rosa

Teflaska 0,55 L, rosa

5,5 dl teflaska. Lägg teblad pä silen i flaskans botten, tillsätt varmt eller kallt vatten från toppen och njut!

Teflaska 0,55 L, lila

Teflaska 0,55 L, lila

5,5 dl teflaska. Lägg teblad pä silen i flaskans botten, tillsätt varmt eller kallt vatten från toppen och njut!

Assam Jalinga, organiskt, fairtrade, CO2-fri

Assam Jalinga, organiskt, fairtrade, CO2-fri

Ett starkare svart te från tegården Jalinga som bara producerar organiskr och kolfritt te som är ackså mycket smakligt. Bryggt te har en fyllig smak med nyanser av säden. Det här är typiskt för indiskt te. Gott som sådant men också med mjölk och sötningsmedel.

Pai Mu Tan-vitt te

Pai Mu Tan-vitt te

En av världens bästa vita teer med en aromatisk och örtig smak. En absolut klassiker!

Grönt te från Thailand, high grown

Grönt te från Thailand, high grown

Väldigt stort blad och läckert osmaksatt grönt te från respekterad tegård Choui Fong i Thailand som innehåller te från tebusker som har vuxit över 1200 meter högt. Bryggt te har en aromatisk smak med blommiga nyanser.

Darjeeling SFTGFOP-svart te

Darjeeling SFTGFOP-svart te

Osmaksatt darjeeling-te från Tegården Badamtam i Sydbengali i Indien med te av det bästa kvalitet. Innehåller högkvalitativa tebuskens gyllene knoppar och högsta blad. Teet har en smak med blommighet och tork hö och honung nyanser.

Keramisk tekanna 0,6 L, röd

Keramisk tekanna 0,6 L, röd

Röd keramisk tekanna med en kapacitet på 0,6 liter. Kommer med en högkvalitativ tesil gjord av rostfritt stål. Kan maskintvättas.

Citrongräsrooibos, organisk

Citrongräsrooibos, organisk

Sydafrikansk rooibos med en läcker och intensiv smak som kommer från äkta indiskt citrongräs. Bryggt infusion har en naturlig söt och lite kryddig citronsmak.

Keramisk tekanna 0,6 L, blå

Keramisk tekanna 0,6 L, blå

Blå keramisk tekanna med en kapacitet på 0,6 liter. Kommer med en högkvalitativ tesil gjord av rostfritt stål. Kan maskintvättas.

Japankst Shincha - årets första teskörd, organiskt

Japankst Shincha - årets första teskörd, organiskt

Organiskt och färskt japanskt shincha-te från årets första teskörd som kommer från prefekturen Kagoshima (ön Kyūshū, Japan). Bryggt te har en vacker limegrön färg och en smak som är mer intensiv än i sencha-teer och med umami, fruktiga nyanser och naturlig sötma.

Bombilla-sugrör för mate

Bombilla-sugrör för mate

Bombilla-sugrör av metall för mate-dryck. Kan maskintvättas.

Bombilla-sugrör för mate, boll

Bombilla-sugrör för mate, boll

Bombilla-sugrör av metall för mate-dryck. Siländen kan öppnas. Kan maskintvättas.

Fänkålrooibos, organisk

Fänkålrooibos, organisk

Sydafrikansk rooibos som har smaksatt med äkta fänkålsfrön från Egypten. Bryggt infusion har en söt jordnära smak som like liknar lakrits.

Grönmyntarooibos, organisk

Grönmyntarooibos, organisk

Sydafrikansk rooibos smaksatt med äkta grönmynta från Marocko. Bryggt infusion har en läcker mynta smak.

Ingefärarooibos, organisk

Ingefärarooibos, organisk

Sydafrikansk rooibos och äkta ingefära från Madagaskar. Bryggt infusion har en mjuk och jordnära infegärasmak med naturlig sötma.

Kanelrooibos, organisk

Kanelrooibos, organisk

Sydafrikansk rooibos och äkta ceylonkanel från Madagaskar. Bryggt infusion har naturlig sötma och en smak med läcker lite kryddig kanel.

Svart limete, organiskt

Svart limete, organiskt

Medelstark svart te från Ruanda och limefrukt från Mexico Sri Lanka. Bryggt te har frisk men mjuk smak med lime och naturlig sötma.

English Breakfast FOP

English Breakfast FOP

En klassisk medelstark blandning med storblad te från India och Sri Lanka. Bryggt te smakar som en traditionell engelsk blandning och är gott som sådant men också med mjölk och sötningsmedel.

Svart höglandste från Tibet

Svart höglandste från Tibet

Speciellt aromatiskt och smakligt högvuxen te av hög kvalitet från Tibet. Innehåller tebuskens gyllene knoppar och högsta blad. Bryggt te har en fyllig, blommig och lite maltig smak.

Jiu Hua Fo Cha-Buddhas grönt te

Jiu Hua Fo Cha-Buddhas grönt te

Lite mer sällsynt tedelikatess från den heliga bergen Jiuhua i Kina. Nålliknande tebuskens knoppar som kan bryggas med en sil eller placeras och lämnas direkt i en kopp där de sjunker till botten under bryggningen utan att teet blir bitter. Bryggt te har en naturlig söt och blommig smak.

Svart lavendelte, organiskt

Svart lavendelte, organiskt

Mjukt men aromatiskt svart te från tegården Rukeri i Rwanda, smaksatt med spanska lavendel. Bryggt te har en fyllig smak med lavendel och naturlig sötma.

Lavendelrooibos, organisk

Lavendelrooibos, organisk

Sydafrikansk rooibos med blommig spanska lavendel. Bryggt infusion har en fyllig och stark lavendelsmak med naturlig sötma.

Grönt lavendelte, organiskt

Grönt lavendelte, organiskt

Kinesiskt grönt sencha, som har plockad under våren och smaksatt med läcker spansk lavendel. Bryggt te har en vacker färg och en fyllig och stark lavendelsmak.

Vitt lavendelte

Vitt lavendelte

Läckert smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina och äkta spanska lavendel. Bryggt korngult te har naturlig sötma och en fyllig aromatisk lavendelsmak med nyanser av säd.

Vitt kardemummate

Vitt kardemummate

Smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina och äkta läcker kardemumma från Guatemala. Bryggt korngult te har naturlig sötma och en fyllig kadremummasmak med nyanser av säd.

Vitt eukalyptuste

Vitt eukalyptuste

Smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina och äkta söt eukalyptus från Spanien. Bryggt korngult te har naturlig sötma och en fyllig eukalyptussmak med nyanser av säd.

Grönt eukalyptuste, organiskt

Grönt eukalyptuste, organiskt

Läckert kinesiskt grönt te, som har plockad under våren och smaksatt med söt spanska eukalyptus. Bryggt te har en flyllig eukalyptusmak.

Vitt aniste

Vitt aniste

Smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina och äkta anis. Bryggt te har naturlig sötma och en fyllig superläckert anis-lakritssmak.

Matcha Whisk, stainless steel

Matcha Whisk, stainless steel

Liten visp av rostfritt stål för matcha-te.

16.04.2020 Valmista maukasta matchaa -kurssi (Tampere)

16.04.2020 Valmista maukasta matchaa -kurssi (Tampere)

Tilläggsinformation om evenemane: besöka "Kurser och evenemang".

Svart apelsin-lakritste, organiskt

Svart apelsin-lakritste, organiskt

En perfekt kombination med färskt orange, läckert svart te från Rwanda och äkta lakrits. Bryggt te har en fyllig flerskiktad smak med söta apelsiner följt av mjuk lakrits.

Grönt grönmyntate, organiskt

Grönt grönmyntate, organiskt

Kinesiskt grönt sencha och stark marockans grönmynta. Bryggt te har en aromatisk och kryddig myntasmak.

Tekanna, gjutjärn

Tekanna, gjutjärn

Fin blå tekanna av gjutjärn med emaljerad insida. Tekannans volym är 1,0 liter och en sil medföljer.

Tekanna, gjutjärn

Tekanna, gjutjärn

Fin blå tekanna av gjutjärn med emaljerad insida. Tekannans volym är 0,8 liter och en sil medföljer.

Tekanna, gjutjärn

Tekanna, gjutjärn

Fin röd tekanna av gjutjärn med emaljerad insida. Tekannans volym är 0,8 liter och en sil medföljer.

Hallonblad 100 %

Hallonblad 100 %

Naturligt koffeinfrit krossad hallonblad av hög kvalitet. Bryggt örtte har en mjuk men aromatisk smak.

Japanskt sencha, höstplock

Japanskt sencha, höstplock

Lite billigare, men högkvalitativt aromatiskt och färskt japanskt (bergen Fuji, prefekturen Shizuoka) sencha med te som har plockats på hösten. Bryggt te har en vacker limegrön färg och en smak med nyanser från det bästa japanska teet, medelstark umami, fruktighet och naturlig sötma.

Ceylon OP Pettiagalla-svart te

Ceylon OP Pettiagalla-svart te

Mjukt, men aromatiskt osmaksatt svart teklassiker från tegården Pettiagalla (teåmrodet Dimbula, Nuwara Eliya) i Sri Lanka. Bryggt te har en vacker röd färg och en lite kryddig och maltig smak.

Svart Gunpowder-te

Svart Gunpowder-te

Traditionellt handgjorda "krutpärlor" från provinsen Fujian i Kina. Ett läckert te, som har en utmärk aromatisk, naturligt söt, blommig och lite rökig smak.

Sil för te, storlek L, rostfritt stål

Sil för te, storlek L, rostfritt stål

Finmaskig tesil av högkvalitet med en hålalre. Diameter 7,0 cm och total diameter med hållaren är 12,7 cm. Passar till att brygga högst ungefär 1,5 liter te. Kan maskintvättas.

Sil för te, storlek S, rostfritt stål

Sil för te, storlek S, rostfritt stål

Finmaskig tesil av högkvalitet med en hålalre. Diameter 5,6 cm och total diameter med hållaren är 10,0 cm. Passar till att brygga högst ungefär 0,4 liter te. Kan maskintvättas.

Sil för te, storlek XS, rostfritt stål

Sil för te, storlek XS, rostfritt stål

Finmaskig tesil av högkvalitet med en hålalre. Diameter 5,1 cm och total diameter med hållaren är 9,5 cm. Passar till att brygga högst ungefär 0,25 liter te. Kan maskintvättas.

Sil för te, storlek XL, rostfritt stål

Sil för te, storlek XL, rostfritt stål

Finmaskig tesil av högkvalitet med en hålalre. Diameter 8,0 cm och total diameter med hållaren är 12,5 cm. Passar till att brygga högst ungefär 2,0 liter te. Kan maskintvättas.

Tekanna, gjutjärn

Tekanna, gjutjärn

Fin lila tekanna av gjutjärn med emaljerad insida. Tekannans volym är 0,8 liter och en sil medföljer.

Tekanna, gjutjärn

Tekanna, gjutjärn

Fin röd tekanna av gjutjärn med emaljerad insida. Tekannans volym är 0,8 liter och en sil medföljer.

Chasen -bambuvisp för matcha-te, 80 spetsar

Chasen -bambuvisp för matcha-te, 80 spetsar

Traditionell chasen (tevisp) av bambu som har tillverkats i Kina. Används när man prepareras matcha te - för att blanda teat och vatten. Torkning med en bambusvisphållare (Kusenaoshi) rekommenderas.

Kamomill 100 %

Kamomill 100 %

Kroatisk 100 % kamomillblomman av högkvalitet från den nyaste plockningen. Läckert och koffeinfri klassiskt örtte, som är bryggt ljusgult. Smakar mjuk och blommig.

Pepparmynta 100 %

Pepparmynta 100 %

100 % pepparmyntablad av högkvalitet från den nyaste plockningen från USA. Härligt aromatiskt och koffeinfri klassiskt örtte med naturlig sötma.

Vitt grönmyntate

Vitt grönmyntate

Läckert smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina och äkta grönmynta från Marocko. Bryggt korngult te har naturlig sötma och en lite kryddig aromatisk myntasmak med nyanser av säd.

Bärnsten-oolong

Bärnsten-oolong

Mellanmörkt oolong-te av specillt hög kvalitet från berget Mae Salongs tegårdar i Thailand. Bryggt te har en vacker rödaktig färg och en smak som är härligt aromatisk och avslöjer nya nyanser med varje bryggning. Ett måste för alla teälskare!

Gyllene lilja-oolong

Gyllene lilja-oolong

Ljust oolongte från provinsen Chiang Rai i Thailand som är gjort av en mycket speciell variation av tebusken som kallas Gyllene lilja. När bladen oxideras utvecklar de naturligt söt, mjölkig och lätt toffeeaktig smak. Detta te är också känt som Jin Xuan och Milky oolong. Bryggt te har en naturligt söt, utsökt fyllig och blommig smak.

Formosa Oolong

Formosa Oolong

Mellanmörkt oolong-te från Taiwan som har 50 % oxiderat. Detta te ger särskilt bra valuta för pengarna. Bryggt te har naturlig sötma och en aromatisk och fyllig smak.

Svart eukalyptuste, organiskt

Svart eukalyptuste, organiskt

Läckert kombination med svart te från tegården Rukeri i Rwanda och söt spanska eukalyptus. Bryggt te har en flyllig eukalyptusmak.

Grönmynta 100 %

Grönmynta 100 %

100 % grönmyntablad av högkvalitet från den nyaste plockningen från USA. Läckert, kryddig och koffeinfri klassiskt örtte med naturlig sötma.

Nilgiri SFTGFOP1-svart te, organiskt

Nilgiri SFTGFOP1-svart te, organiskt

Osmaksatt svart te från Tegården Thiasholai Indien. Detta te av hög kvalitet har bryggt en lite sädaktig och blommig smak.

Svart gräshoppate från Taiwan

Svart gräshoppate från Taiwan

Beskrivning av detta te måste inledas med att berätta att det inte innehåller äkta gräshoppor. Men det här är ett osmaksatt svart te från Taiwan och ett av de mest respekterade teerna i världen som innehåller tebuskens unga midsommarblad som gräshoppor har tuggat. Som ett resultat slutar bladen växa och tebusken försvarar sig mot gräshoppor genom att producera dess naturliga bekämpningsmedel till bladen. Resultatet är ett himmelskt aromatiskt läckert och lite maltigt te med nyanser av honung. Smaken är typisk för oolongte och dessutom är den blommig. Mums!

Svart roste

Svart roste

Högkvalitativt svart kinesiskt medelstarkt te som är smaksmatt med ros. Teet har fått sin smak från färska blomblad och rosblommor, som har lagts i vid torkningen av teet. Bryggt brun-orange te har en elegant och mjuk rossmak med naturlig sötma. Teet kallas också Meigui Hongcha.

Svart te från Nepal

Svart te från Nepal

Speciellt högkvalitativt te med handplockade knoppar och högsta blad från högvuxna (1000 - 2000 m) tebuskar. Bryggt te har en mjuk men aromatisk, lite rökig fyllig smak med naturlig sötma.

Vietnam OP -svart te

Vietnam OP -svart te

Välsmakande osmaksatt svart vietnamesiskt te. Bryggt teet har en mjuk och aromatisk smak.

Japansk kyusu-tekanna

Japansk kyusu-tekanna

Äkta japanks kyusu-tekanna. Handgjord keramik. Tekannans volym är cirka 0,5 dl.

Japansk kyusu-tekanna

Japansk kyusu-tekanna

Äkta japanks kyusu-tekanna. Handgjord keramik. Tekannans volym är cirka 5,0 dl.

Japansk kyusu-tekanna

Japansk kyusu-tekanna

Äkta japanks kyusu-tekanna. Handgjord keramik. Tekannans volym är cirka 1,0 dl.

Japansk kyusu-tekanna

Japansk kyusu-tekanna

Äkta japanks kyusu-tekanna. Handgjord keramik. Tekannans volym är cirka 2,0 dl.

Japansk kyusu-tekanna

Japansk kyusu-tekanna

Äkta japanks kyusu-tekanna. Handgjord keramik. Tekannans volym är cirka 2,0 dl.

Japansk kyusu-tekanna

Japansk kyusu-tekanna

Äkta japanks kyusu-tekanna. Handgjord keramik. Tekannans volym är cirka 1,6 dl.

Japansk kyusu-tekanna

Japansk kyusu-tekanna

Äkta japanks kyusu-tekanna. Handgjord keramik. Tekannans volym är cirka 3,0 dl.

Sil för te, storlek M, röd

Sil för te, storlek M, röd

Finmaskig tesil av högkvalitet. Minsta diameter 5,9 cm och total diameter med hållarna är 9,7 cm. Passar till att brygga högst ungefär 0,5 liter te. Kan maskintvättas.

Tekanna, gjutjärn

Tekanna, gjutjärn

Fin svart tekanna av gjutjärn med emaljerad insida. Tekannans volym är 0,6 liter och en sil medföljer.

Tekanna, gjutjärn

Tekanna, gjutjärn

Fin svart tekanna av gjutjärn med emaljerad insida. Tekannans volym är 1,2 liter och en sil medföljer.

Chasen-bambusked för matcha-te

Chasen-bambusked för matcha-te

Traditionell chashaku (tesked) av bambu som har tillverkats i Kina. Används när man prepareras matcha te - för att dosera teet.

Earl Grey Royal, organiskt

Earl Grey Royal, organiskt

Te, vars smak är samtidigt elegant och stilig, stark och balanserad. En blandning med medelstark svart te från Rwanda och äkta italiensk bergamottfrukt, smaksatt med en nypa spansk lavendel. Bryggt te har en aromrik, fyllig ock läcker smak med naturlig sötma.

Earl Grey Elegance, organiskt

Earl Grey Elegance, organiskt

En blandning med medelstark svart te från Rwanda och äkta italiensk bergamottfrukt med sydafrikansk mandarin. Bryggt te har frisk flyllig smak med bergamott, mandarin och naturlig sötma.

Earl Grey Ginger, organiskt

Earl Grey Ginger, organiskt

Te, vars smak är samtidigt jordnärä och stilig, med stark ingefärasmak men balanserad. En blandning med medelstark svart te från Rwanda och äkta italiensk bergamottfrukt, smaksatt med ingefära från Madagaskar. Bryggt te har en aromrik, fyllig ock läcker smak.

Svart mandarinte, organiskt

Svart mandarinte, organiskt

Stilig blandning med medelstarkt svart te från tegården Rukeri (Rwanda) och sydafrikansk organisk mandarin. Bryggt te har naturlig sötma och men läckert mjuk smak med fyllig mandarin.

Svart pepparmyntate, organiskt

Svart pepparmyntate, organiskt

Mjukt men aromatiskt svart te från tegården Rukeri i Rwanda, smaksatt med äkta indisk pepparmynta av hög kvalitet. Bryggt te har en fyllig pepparmyntasmak med naturlig sötma.

Grönt mandarinte, organiskt

Grönt mandarinte, organiskt

En elegant blandning med grönt sencha te (Kina) som har plockad under våren och organisk röd mandarin från Sydafrika. Bryggt te har en frisk men samtidigt fyllig smak.

Japanskt sencha, vårplock

Japanskt sencha, vårplock

Aromatiskt och färskt japanskt (bergen Fuji, prefekturen Shizuoka) sencha med te av det högsta kvalitet som har plockats på våren. Bryggt te har en vacker limegrön färg och en smak med nyanser från det bästa japanska teet, medelstark umami, fruktighet och naturlig sötma.

Högvuxen grönt te från Ruanda OP, organiskt

Högvuxen grönt te från Ruanda OP, organiskt

Osmaksatt grönt högvuxen (1800 m) te från tegården Rukeri i Rwanda med ett stort värde för pengarna. Bryggt te har limegrön färg och en aromatisk lite spenataktig smak.

Mynta-ingefäramate

Mynta-ingefäramate

Sydamerikansk mate-örtte med äkta mynta och ingefära. Bryggt dryck har en läcker aromatisk mynta-ingefärasmak. Prova också kallbryggt!

20.04.2020 Peruskurssi teestä sekä sen hauduttamisesta (Tampere)

20.04.2020 Peruskurssi teestä sekä sen hauduttamisesta (Tampere)

Tilläggsinformation om evenemane: besöka "Kurser och evenemang".

06.04.2020 Teen asiakastarjoilun kurssi HORECA-alan toimijoille (Tampere)

06.04.2020 Teen asiakastarjoilun kurssi HORECA-alan toimijoille (Tampere)

Tilläggsinformation om evenemane: besöka "Kurser och evenemang".

Grönt pepparmyntate, organiskt

Grönt pepparmyntate, organiskt

Kinesiskt grönt sencha, som har plockad under våren och smaksatt med äkta indisk pepparmynta av hög kvalitet. Bryggt te har en fyllig pepparmyntasmak med naturlig sötma.

Tehandeln Veiströms presentkort, värde 5,00 eur

Tehandeln Veiströms presentkort, värde 5,00 eur

Presentkort med värde på 5,00 euro. Gäller i fyra(4) månader från inköpsdatumet. Kan användas för att betala i Tehandeln Veiströms butik och i webbutiken. Kan också användas i delar.

Tehandeln Veiströms presentkort, värde 10,00 eur

Tehandeln Veiströms presentkort, värde 10,00 eur

Presentkort med värde på 10,00 euro. Gäller i fyra(4) månader från inköpsdatumet. Kan användas för att betala i Tehandeln Veiströms butik och i webbutiken. Kan också användas i delar.

Tehandeln Veiströms presentkort, värde 20,00 eur

Tehandeln Veiströms presentkort, värde 20,00 eur

Presentkort med värde på 20,00 euro. Gäller i fyra(4) månader från inköpsdatumet. Kan användas för att betala i Tehandeln Veiströms butik och i webbutiken. Kan också användas i delar.

Tehandeln Veiströms presentkort, värde 50,00 eur

Tehandeln Veiströms presentkort, värde 50,00 eur

Presentkort med värde på 50,00 euro. Gäller i fyra(4) månader från inköpsdatumet. Kan användas för att betala i Tehandeln Veiströms butik och i webbutiken. Kan också användas i delar.

Unkaku - japanskt matcha, koicha 100 g

Unkaku - japanskt matcha, koicha 100 g

Malet japanskt grönt te av hög kvalitet för vardagligt bruk från teplantager i Uji. Denna matcha har malts i stenkvarnen som i gamla dagar. Detta matcha är "usucha" och i japansk tetradition ("teceremoni") en matchatyp som används när man framställer "tjock te".

Genmaicha-japanskt riste

Genmaicha-japanskt riste

Populärt traditionellt japanskt te som innehåller grönt te från höstens plockningen och rostad ris. Bryggt te har en aromatisk och nöttig smak med naturlig sötma.

Chaicha - vit pion, organiskt

Chaicha - vit pion, organiskt

Vitt te klassiker från provinsen Fujian i Kina. Innehåller knoppar och just öppnad teblad, som är täckta med fint vitt hår från en speciell tebuskevariant som kallas Chaicha/Narcissus. Bryggt te har en läcker örtig, aromatisk och lite kryddig smak.

Vitt citron-lakritste

Vitt citron-lakritste

Långa vitt teblad, som är täckta av fint vitt hår från länet Lingyun i Kina som har smaksatt med äkta citron från Spanien och lakrits. Bryggt te har en färsk cirtonsmak med flyllig lakrits.

Vitt mandarinte

Vitt mandarinte

En elegant blandning med långa vitt teblad, som är täckta av fint vitt hår från länet Lingyun i Kina och äkta mandarin. Bryggt te har en frisk men samtidigt fyllig smak.

Pepparmyntarooibos, organisk

Pepparmyntarooibos, organisk

Sydafrikansk rooibos med äkta indisk pepparmynta av hög kvalitet. Bryggt te har en fyllig pepparmyntasmak med naturlig sötma.

Assam Mangalam FTGFOP1-svart te

Assam Mangalam FTGFOP1-svart te

Mycket populärt medelstarkt osmaksatt svart te från tegården Mangalam (provinsen Assam, Indien). Innehåller te av bäst kvalitet samt tebuskens guldfärgade knoppar. Bryggt te har en fyllig, lite maltig och kryddig smak.

Georgiskt Chakvi OP-grönt te

Georgiskt Chakvi OP-grönt te

Osmaksatt grönt "Gruzian" te från Svarta havets stränden i Georgien. Detta te har skördats i maj. Bryggt te har en mjuk, lätt gräsig och fruktig smak.

Sikkim TGFOP1 Second Flush-svart te

Sikkim TGFOP1 Second Flush-svart te

Osmaksatt andra plockningen svart te från tegården Temi (Sikkim, Indien). En sällsynthet som har en blommig smak med like kryddig nyans. En äkta teklassiker!

Dotters örhänge-grönt jasminte

Dotters örhänge-grönt jasminte

Tebuskes tippar som har handknuten och smaksatt med färska jasminblommor, som har tillläggats på teet när det har torkats. Teet har en naturligt söt och himmelsk läckert jasminsmak. Rekommenderas definitivt flera sjudningar av samma teblad.

Grönt fänkålte, organiskt

Grönt fänkålte, organiskt

Kinesiskt grönt sencha, som har plockad under våren och smaksatt med äkta fänkålsfrön från Egypten. Bryggt te har en vacker färg och en söt jordnära smak som liknar lakrits.

Kardemummarooibos, organisk

Kardemummarooibos, organisk

Sydafrikansk rooibos med äkta kardemumma. Bryggt te har en härlig fyllig kardemummasmak med naturlig sötma.

Svart aniste, organiskt

Svart aniste, organiskt

Svart te från Rwanda, som har smaksatt läcker äkta stjärnanis. Bryggt te har naturlig sötma och en fyllig superläckert anis-lakritssmak.

Pu

Pu'er-tebrick 400 g, mörka

400 g tebrick med medelstark mörka-typ av (shu) pu'er-te av högt kvalitet från provinsen Yunnan i Kina. Teet har plockats i 2007. Tebladerna har formats till en tegel. Den nödvändiga mängden löv lossnar från den för bryggningen. Bryggt te har mycket smakligt, naturligt sött och mjukt smak med klar pu'er-typisk jordnärä och tryffelaktig nyans.

Jade-oolong från Taiwan

Jade-oolong från Taiwan

Ljus oolong-te av hög kvalitet från Taiwan som ger särskilt bra valuta för pengarna. Bryggt te har en lite blommig och ljuvligt aromatisk smak. Rekommenderas definitivt flera sjudningar av samma teblad.

Suomalainen teekirja (2020), Sirkka-Liisa Ranta
Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar och lämplig för matcha te (det rekommenderas inte att använda denna skål för traditionellt bryggt te).

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar och lämplig för matcha te (det rekommenderas inte att använda denna skål för traditionellt bryggt te).

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar och lämplig för matcha te (det rekommenderas inte att använda denna skål för traditionellt bryggt te).

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar och lämplig för matcha te (det rekommenderas inte att använda denna skål för traditionellt bryggt te).

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar och lämplig för matcha te (det rekommenderas inte att använda denna skål för traditionellt bryggt te).

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar och lämplig för matcha te (det rekommenderas inte att använda denna skål för traditionellt bryggt te).

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar och lämplig för matcha te (det rekommenderas inte att använda denna skål för traditionellt bryggt te).

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar och lämplig för matcha te (det rekommenderas inte att använda denna skål för traditionellt bryggt te).

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar och lämplig för matcha te (det rekommenderas inte att använda denna skål för traditionellt bryggt te).

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar och lämplig för matcha te (det rekommenderas inte att använda denna skål för traditionellt bryggt te).

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar och lämplig för matcha te (det rekommenderas inte att använda denna skål för traditionellt bryggt te).

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar och lämplig för matcha te (det rekommenderas inte att använda denna skål för traditionellt bryggt te).

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar och lämplig för matcha te (det rekommenderas inte att använda denna skål för traditionellt bryggt te).

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar och lämplig för matcha te (det rekommenderas inte att använda denna skål för traditionellt bryggt te).

Chigi No Shiro - japanskt matcha, usucha 100 g

Chigi No Shiro - japanskt matcha, usucha 100 g

Malet japanskt grönt te av hög kvalitet för vardagligt bruk från teplantager i Uji. Denna matcha har malts i stenkvarnen som i gamla dagar. Detta matcha är "usucha" och i japansk tetradition ("teceremoni") en matchatyp som används när man framställer "tunnt te".

Kinesisk gongfu-tekanna 1,1 dl

Kinesisk gongfu-tekanna 1,1 dl

Gongfu-tekanna av lera som rymmer cirka 1,5 dl. Traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Kinesisk gongfu-tekanna 1,1 dl

Kinesisk gongfu-tekanna 1,1 dl

Gongfu-tekanna av lera som rymmer cirka 1,1 dl. Traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Kinesisk gongfu-tekanna 1,4 dl

Kinesisk gongfu-tekanna 1,4 dl

Gongfu-tekanna av lera som rymmer cirka 1,4 dl. Traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Kinesisk gongfu-tekanna 5,3 dl

Kinesisk gongfu-tekanna 5,3 dl

Gongfu-tekanna av lera som rymmer cirka 5,3 dl. Traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Kinesisk gongfu-tekanna 1,1 dl

Kinesisk gongfu-tekanna 1,1 dl

Gongfu-tekanna av lera som rymmer cirka 1,1 dl. Traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Kinesisk gongfu-tekanna 1,2 dl

Kinesisk gongfu-tekanna 1,2 dl

Gongfu-tekanna av lera som rymmer cirka 1,2 dl. Traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Kinesisk gongfu-tekanna 1,2 dl

Kinesisk gongfu-tekanna 1,2 dl

Gongfu-tekanna av lera som rymmer cirka 1,2 dl. Traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Kinesisk gongfu-tekanna 1,0 dl

Kinesisk gongfu-tekanna 1,0 dl

Gongfu-tekanna av lera som rymmer cirka 1,0 dl. Traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Kinesisk gongfu-tekanna 1,0 dl

Kinesisk gongfu-tekanna 1,0 dl

Gongfu-tekanna av lera som rymmer cirka 1,0 dl. Traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Kinesisk gongfu-tekanna 1,7 dl

Kinesisk gongfu-tekanna 1,7 dl

Gongfu-tekanna av keramik som rymmer cirka 1,7 dl. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Kinesisk gongfu-tekanna 1,2 dl

Kinesisk gongfu-tekanna 1,2 dl

Gongfu-tekanna av keramik som rymmer cirka 1,2 dl. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Japansk chawan-matcha-teskål (vintage)

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar och lämplig för matcha te (det rekommenderas inte att använda denna skål för traditionellt bryggt te).

Veiström Black House Blend No. 520-1, organiskt

Veiström Black House Blend No. 520-1, organiskt

No. 520-1 är en Tehandeln Veiströms speciell smaksatt blandning som innehåller organiskt svart te från tegården Rukeri (Rwanda) och tegården Thiashola (Indien). Teet har smaksatts med äkta australiskt teträd (Leptospermum). Bryggt te har en elegant och aromatisk smak med citronnyanser.

Veiström Green House Blend No. 520-2, organiskt

Veiström Green House Blend No. 520-2, organiskt

No. 520-2 är en Tehandeln Veiströms speciell smaksatt blandning som innehåller organiskt grönt te från tegården Rukeri (Rwanda) och Kina. Teet har smaksatts med äkta australiskt teträd (Leptospermum). Bryggt te har en aromatisk och elegant citronsmak.

Starkare grönt Chun Mee-te

Starkare grönt Chun Mee-te

Starkare osmaksatt grönt te klassik från provinsen Anhui i Kina. Bryggt te har en lite rökig stark smak som är samtidigt mjuk. Var försiktig med bryggningen så att teet inte blir beskt.

Darjeeling First Flush, organiskt

Darjeeling First Flush, organiskt

Darjeeling First Flush-te (första plockning på året) som kallas teernas champagne från Tindharia-tegård i Indien. Detta teet är riktigt är ett oolongte för att dets högkvalitativt teblad har inte oxiderats helt, men teet är från mellan grönt och svart te. Teet har blommighet och tork hö, lakrits och honung nyanser. Bryggt te är ljusgrönt. Samma teblad bör definitivt bryggas många gånger och det sägs att tredje sjudningen har mest balanserad smak.

Veiström Rooibos House Blend No. 520-4, organisk

Veiström Rooibos House Blend No. 520-4, organisk

No. 520-4 är en Tehandeln Veiströms speciell smaksatt blandning som innehåller organisk sydafrikanskt rooibos, som har smaksatts med äkta australiskt teträd (Leptospermum). Bryggt örtte har en aromatisk och elegant citronsmak.

Grönt citruste, organiskt

Grönt citruste, organiskt

Italiensk organisk apelsin, organisk citron från Spanien och organisk grape från Argentina blandad med kinesiskt grönt sencha-te, som har plockad under våren. Bryggt te har läcker frisk citrussmak med naturlig sötma.

Grönt citron-ingefärate, organiskt

Grönt citron-ingefärate, organiskt

Kinesiskt organiskt sencha-te, som har plockad under våren och smaksatt med äkta spanska citron och ingefära från Madagaskar. En läcker kombination med en smak som är frisk, jordnära och naturligt söt.

Citrusrooibos, organisk

Citrusrooibos, organisk

Italiensk organisk apelsin, organisk citron från Spanien och organisk grape från Argentina blandad med rooibos från Sydafrika. Bryggt örtte har en läcker frisk citrussmak med naturlig sötma.

Frö till tebuske, 3 st.

Frö till tebuske, 3 st.

Odla te själv! Vi har äkta frö till tebuske (Camellia sinensis). Med växten följer planteringsanvisningar.

Apelsinblomma 100 %

Apelsinblomma 100 %

100 % apelsinblomma från den nyaste plockningen. Naturligt koffeinfritt örtte, som har en elegant och lite blommig smak med citrusnyanser.

Jasminblomma 100 %

Jasminblomma 100 %

100 % jasminblommor från den nyaste plockningen. Naturligt koffeinfritt örtte, som har en läcker och blommig smak.

Lavendelblomma 100 %, organisk

Lavendelblomma 100 %, organisk

100 % lavendelblommor från den nyaste plockningen. Naturligt koffeinfritt örtte, som har en aromatisk lavendelsmak.

Nässla 100 %

Nässla 100 %

100 % nässlablad från den nyaste plockningen. Naturligt koffeinfritt örtte, som har en aromatisk och örtig smak.

Ros blomblad 100 %

Ros blomblad 100 %

100 % ros blomblad av hög kvalitet från den nyaste plockningen. Naturligt koffeinfritt örtte, som har en blommig och rosaktig smak.

Citronmeliss 100 %, organisk

Citronmeliss 100 %, organisk

100 % organisk citronmeliss av hög kvalitet från den nyaste plockningen. Populärt naturligt koffeinfritt örtte, som har en mjuk smak med citron nyans.

Valeriana 100 %

Valeriana 100 %

100 % läkevänderot (Valeriana officinalis) från den nyaste plockningen. Naturligtvis koffeinfri infusion som är särskilt populär som en kvällsinfusion. Bryggad infusion har en intensiv och jordnära aroma.

Stjärnanis 100 %

Stjärnanis 100 %

100 % stjärnanis från den nyaste plockningen. Naturligtvis koffeinfri infusion. Populär örtte med en läcker smak som liknar lakrits.

Siberian Ginseng 100 %

Siberian Ginseng 100 %

100 % siberian ginseng från den nyaste plockningen. Naturligt koffeinfritt örtte, som har en aromatisk och jordnära smak.

Svart citruste, organiskt

Svart citruste, organiskt

Italiensk organisk apelsin, organisk citron från Spanien och organisk grape från Argentina blandad med medelstark svart te från Rwanda. Bryggt te har läcker frisk citrussmak med naturlig sötma.

Sil för te, storlek M, rostfritt stål

Sil för te, storlek M, rostfritt stål

Finmaskig tesil av högkvalitet med en hålalre. Diameter 6,0 cm och total diameter med hållaren är 11,7 cm. Passar till att brygga högst ungefär 1,0 liter te. Kan maskintvättas.

Namihani® Earl Grey-smaksocker

Namihani® Earl Grey-smaksocker

Läckert kandisocker som har smaksatts med äkta bergamotfrukt från Italien. Himmelskt som sådant eller med te. Namihani® Earl Grey-smaksocker förvandlar osmaksatta teer till läckra Earl Grey-delikatesser.

Namihani® Citron-smaksocker

Namihani® Citron-smaksocker

Läckert kandisocker som har smaksatts med äkta spanska citroner. Himmelskt som sådant eller med te. Namihani® Citron-smaksocker förvandlar osmaksatta teer till läckra citrontedelikatesser.

Namihani® Citron-lakrits-smaksocker

Namihani® Citron-lakrits-smaksocker

Läckert kandisocker som har smaksatts med äkta spanska citroner och lakrits. Himmelskt som sådant eller med te. Namihani® Citron-lakrits-smaksocker förvandlar osmaksatta teer till läckra citronlakritstedelikatesser.

Namihani® Mynta-smaksocker

Namihani® Mynta-smaksocker

Läckert kandisocker som har smaksatts med äkta pepparmynta. Himmelskt som sådant eller med te. Namihani® Mynta-smaksocker förvandlar osmaksatta teer till läckra myntatedelikatesser.

Namihani® Ingefära-smaksocker

Namihani® Ingefära-smaksocker

Läckert kandisocker som har smaksatts med äkta ingefära från Madagaskar. Himmelskt som sådant eller med te. Namihani® Ginger-smaksocker förvandlar osmaksatta teer till läckra ingefäratedelikatesser.

Namihani® Ceylonkanel-smaksocker

Namihani® Ceylonkanel-smaksocker

Läckert kandisocker som har smaksatts med äkta ceylonkanel från Sri Lanka. Himmelskt som sådant eller med te. Namihani® Ceylonkanel-smaksocker förvandlar osmaksatta teer till läckra kaneltedelikatesser.

Namihani® Grape-smaksocker

Namihani® Grape-smaksocker

Läckert kandisocker som har smaksatts med äkta grape från Argentina. Himmelskt som sådant eller med te. Namihani® Grape-smaksocker förvandlar osmaksatta teer till läckra grapetedelikatesser.

Namihani® Eukalyptus-smaksocker

Namihani® Eukalyptus-smaksocker

Läckert kandisocker som har smaksatts med äkta eukalyptus från Spanien. Himmelskt som sådant eller med te. Namihani® Eukalyptus-smaksocker förvandlar osmaksatta teer till läckra eukalyptustedelikatesser.

Namihani® Apelsin-smaksocker

Namihani® Apelsin-smaksocker

Läckert kandisocker som har smaksatts med äkta apelsin från Italien. Himmelskt som sådant eller med te. Namihani® Apelsin-smaksocker förvandlar osmaksatta teer till läckra apelsintedelikatesser.

Namihani® Anis-smaksocker

Namihani® Anis-smaksocker

Läckert kandisocker som har smaksatts med äkta stjärnanis från Albanien. Himmelskt som sådant eller med te. Namihani® Anis-smaksocker förvandlar osmaksatta teer till läckra anistedelikatesser.

Namihani® Lavendel-smaksocker

Namihani® Lavendel-smaksocker

Läckert kandisocker som har smaksatts med äkta spansk lavendel. Himmelskt som sådant eller med te. Namihani® Lavendel-smaksocker förvandlar osmaksatta teer till läckra lavendeltedelikatesser.

Namihani® Citrongräs-smaksocker

Namihani® Citrongräs-smaksocker

Läckert kandisocker som har smaksatts med äkta indiskt citrongräs. Himmelskt som sådant eller med te. Namihani® Citrongräs-smaksocker förvandlar osmaksatta teer till läckra citrongrästedelikatesser.

Namihani® Mandarin-smaksocker

Namihani® Mandarin-smaksocker

Läckert kandisocker som har smaksatts med äkta sydafrikansk mandarin. Himmelskt som sådant eller med te. Namihani® Mandarin-smaksocker förvandlar osmaksatta teer till läckra mandarintedelikatesser.

Namihani® Kardemumma-smaksocker

Namihani® Kardemumma-smaksocker

Läckert kandisocker som har smaksatts med äkta kardemumma från Guatemala. Himmelskt som sådant eller med te. Namihani® Kardemumma-smaksocker förvandlar osmaksatta teer till läckra kardemummatedelikatesser.

Namihani® Earl Grey-honungsprodukt

Namihani® Earl Grey-honungsprodukt

Finska honung av hög kvalitet som har smaksatts med äkta bergamotfrukt från Italien. Himmelskt som sådant eller med te. Namihani® Earl Grey-honungsprodukt förvandlar osmaksatta teer till läckra Earl Grey-delikatesser.

Namihani® Citron-honungsprodukt

Namihani® Citron-honungsprodukt

Finska honung av hög kvalitet som har smaksatts med äkta spansk citron. Himmelskt som sådant eller med te. Namihani® Citron-honungsprodukt förvandlar osmaksatta teer till läckra citrontedelikatesser.

Namihani® Citron-lakrits-honungsprodukt

Namihani® Citron-lakrits-honungsprodukt

Finska honung av hög kvalitet som har smaksatts med äkta spansk citron och lakrits. Himmelskt som sådant eller med te. Namihani® Citron-lakrits -honungsprodukt förvandlar osmaksatta teer till läckra citronlakritstedelikatesser.

Namihani® Lakrits-honungsprodukt

Namihani® Lakrits-honungsprodukt

Finska honung av hög kvalitet som har smaksatts med äkta lakrits. Himmelskt som sådant eller med te. Namihani® Lakrits-honungsprodukt förvandlar osmaksatta teer till läckra lakritstedelikatesser.

Namihani® Mynta-honungsprodukt

Namihani® Mynta-honungsprodukt

Finska honung av hög kvalitet som har smaksatts med äkta indisk pepparmynta. Himmelskt som sådant eller med te. Namihani® Mynta-honungsprodukt förvandlar osmaksatta teer till läckra myntatedelikatesser.

Namihani® Ingefära-honungsprodukt

Namihani® Ingefära-honungsprodukt

Finska honung av hög kvalitet som har smaksatts med äkta ingefära från Madagaskar. Himmelskt som sådant eller med te. Namihani® Ingefära-honungsprodukt förvandlar osmaksatta teer till läckra ingefäratedelikatesser.