svenska 
0 produkter - | 0,00 €
svenska 
0 produkter - | 0,00 €
 • Matcha-te av hög kvalitet

  Produkter från världens bästa producenter, så som Marukyu Koyamaen (Uji, Japan)

  Läs mer
 • Har du redan smakat pu'er-te?

  "Äkta svart te" överraskar dig med sin aromrika men mjuka smak

  Läs mer
 • Chadō - Japanskt Te

  Tehandeln Veiström är specialiserad på japanska "teceremoni"-prylar (dōgu)

  Läs mer

Vitt te

Tehandeln Veiströms produkterna innehåller inte konstgjorda tillsatser såsom smakämnen.

 /   
Tehandelsmans™ Earl Grey White

Tehandelsmans™ Earl Grey White

Kinesiskt vitt te, som har smaksatt med äkta bergamottfrukt från Italien. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har flyllig bergamottsmak med naturlig sötma.

Lin Yun White Downy

Lin Yun White Downy

Osmaksatt vitt te med utmärk prisvärdhet från distriktet Lin Yun i Kina. Långa teblad, som är täckta av fint vitt hår. Bryggt korngult te har naturlig söthet och smaken har nyanser av frukt och säd.

Vitt Ros Te

Vitt Ros Te

Vitt te som är smaksmatt med ros. Det här teet har fått sin smak från färska blomblad och rosblommor, som har lagts i vid torkningen av teet. Den huvudsakliga ingrediensen är långa teblad, som är täckta med fint vitt hår. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta + läckrä. Bryggt elegant ljusgult te har en mjuk rossmak och naturlig sötma.

Silky White Tea

Silky White Tea

Osmaksatt vitt te med fin arom från Kina. Långa krulliga teblad, som är täckta av fint vitt hår. Bryggt te är korngult och en har blommig smak med naturlig söthet och en nästan omärkbar nyans av jasmin.

Semi-oxidized Yunnan White Tea

Semi-oxidized Yunnan White Tea

Sällsyntare osmaksatt delvis oxiderat vitt te från provinsen Yunnan i Kina. Trots att teblad av hög kvalitet har delvis oxiderats är det här teet vitt. Bryggt te har en vacker ljusbrun färg och härligt örtrik smak med torkad hö och naturlig sötma.

Tehandelsmans™ Vitt Eukalyptus Te

Tehandelsmans™ Vitt Eukalyptus Te

Vitt te, som har smaksatt med äkta eukalyptusolja. Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har flyllig och mjuk söt eukalyptussmak med naturlig sötma.

Tehandelsmans™ Vitt Kanel Te

Tehandelsmans™ Vitt Kanel Te

Kinesiskt vitt te, som har smaksatts med äkta läcker kanelbladsolja. Alla ingredienser är organiska och Tehandeln Veiström har smaksatt drycken själv. Bryggt te har naturlig sötma och en fyllig kanelsmak med nyanser av nejlika.

Tehandelsmans™ Vitt Grape Te

Tehandelsmans™ Vitt Grape Te

Kinesiskt vitt te, som har smaksatt med äkta grape från USA och Israel. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har flyllig grapesmak med naturlig sötma.