svenska 
0 produkter - | 0,00 €
svenska 
0 produkter - | 0,00 €

Läckert Namihani® Smaksocker och -honung

Himmelskt som sådant eller med te

Läs mer

Matcha-te av hög kvalitet

Produkter från världens bästa producenter, så som Marukyu Koyamaen (Uji, Japan)

Läs mer

Perfekt kombinationen med organisk spansk citron och äkta lakrits

Finns som grönt, svart och vitt te samt Rooibos-infusion

Läs mer

Vad sägs om en kopp svart te smaksatt med organisk italiensk apelsin?

Tasty Tea - Pleased Mind

Läs mer

Darjeeling First Flush 2020 har anlänt!

Årets första plockning av darjeeling-te kallas teernas champagne och det är definitivt årets medst eftelängtade te

Läs mer

Ett presentkort är ett bra sätt att gratulera!

Examen, bröllop, födelsedagar eller bara utan någon speciell anledning

Läs mer

De bästa produkterna för tillverkning av KOMBUCHA

Teer och prylar

Läs mer

Odla te själv!

Vi säljer frö till tebuske (Camellia sinensis)

Läs mer

Har du redan smakat pu'er-te?

"Äkta svart te" överraskar dig med sin aromrika men mjuka smak

Läs mer

Vitt te

Tehandeln Veiströms produkterna innehåller inte konstgjorda tillsatser såsom smakämnen.


 /   
Sortering:

Vitt citrongräste

Vitt citrongräste

Smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina, som innehåller långa teblad, som är täckta av fint vitt hår. Teet har smaksatt med äkta citrongräs från Indien. Bryggt korngult te har en frisk och lite kryddig citronsmak med naturlig sötma och nyanser av säd.

Vitt roste

Vitt roste

Vitt te som är smaksmatt med ros. Det här teet har fått sin smak från färska blomblad och rosblommor, som har lagts i vid torkningen av teet. Den huvudsakliga ingrediensen är långa teblad, som är täckta med fint vitt hår. Bryggt elegant ljusgult te har en mjuk rossmak och naturlig sötma.

Pai Mu Tan-vitt te

Pai Mu Tan-vitt te

En av världens bästa vita teer med en aromatisk och örtig smak. En absolut klassiker!

Vitt Earl Grey

Vitt Earl Grey

Smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina, som innehåller långa teblad, som är täckta av fint vitt hår. Teet har smaksatt med äkta bergamottfrukt från Italien. Bryggt korngult te har en frisk och fyllig earlgreysmak med naturlig sötma och nyanser av säd.

Vit fjäder

Vit fjäder

Osmaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina, som innehåller långa teblad, som är täckta av fint vitt hår. Bryggt korngult te har naturlig sötma och en smakmed nyanser av säd och frukt.

Silky White-vitt te

Silky White-vitt te

Osmaksatt vitt te med fin arom från Kina. Långa krulliga teblad, som är täckta av fint vitt hår. Bryggt te är korngult och en har blommig smak med naturlig söthet och en nästan omärkbar nyans av jasmin.

Vitt lemonte

Vitt lemonte

Smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina, som innehåller långa teblad, som är täckta av fint vitt hår. Teet har smaksatt med äkta citron från Sri Lanka. Bryggt korngult te har en frisk och fyllig citronsmak med naturlig sötma och nyanser av säd.

Vitt citron-lakritste

Vitt citron-lakritste

Långa vitt teblad, som är täckta av fint vitt hår från länet Lingyun i Kina som har smaksatt med äkta citron från Spanien och lakrits. Bryggt te har en färsk cirtonsmak med flyllig lakrits.

Chaicha - vit pion, organiskt

Chaicha - vit pion, organiskt

Vitt te klassiker från provinsen Fujian i Kina. Innehåller knoppar och just öppnad teblad, som är täckta med fint vitt hår från en speciell tebuskevariant som kallas Chaicha/Narcissus. Bryggt te har en läcker örtig, aromatisk och lite kryddig smak.

Vitt ingefärate

Vitt ingefärate

Smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina, som innehåller långa teblad, som är täckta av fint vitt hår. Teet har smaksatt med äkta ingefäfa från Madagaskar. Bryggt korngult te har en jordnärä och lite kryddig ingefärasmak med naturlig sötma och nyanser av säd.

Vitt kardemummate

Vitt kardemummate

Smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina och äkta läcker kardemumma från Guatemala. Bryggt korngult te har naturlig sötma och en fyllig kadremummasmak med nyanser av säd.

Vitt eukalyptuste

Vitt eukalyptuste

Smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina och äkta söt eukalyptus från Spanien. Bryggt korngult te har naturlig sötma och en fyllig eukalyptussmak med nyanser av säd.

Vitt limete

Vitt limete

Smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina, som innehåller långa teblad, som är täckta av fint vitt hår. Teet har smaksatt med äkta limefrukt från Sri Lanka. Bryggt korngult te har en frisk och fyllig limesmak med naturlig sötma och nyanser av säd.

Vitt kanelte

Vitt kanelte

Smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina, som innehåller långa teblad, som är täckta av fint vitt hår. Teet har smaksatt med äkta ceylonkanel från Madagaskar. Bryggt korngult te har naturlig sötma och en läcker kanelsmak med nyanser av säd.

Vitt grönmyntate

Vitt grönmyntate

Läckert smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina och äkta grönmynta från Marocko. Bryggt korngult te har naturlig sötma och en lite kryddig aromatisk myntasmak med nyanser av säd.

Snöknopp-vitt te

Snöknopp-vitt te

Läckert vitt te av hög kvalitet från provinsen Yunnan i Kina. Innehåller knoppar och just öppnad teblad, som är täckta med fint vitt hår. Tebuskar har vuxit 1300 - 2000 meter hög. Bryggt te har en mjuk men aromatisk smak med naturlig sötmä och nuanser av frukt och blommor.

Vitt aniste

Vitt aniste

Smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina och äkta anis. Bryggt te har naturlig sötma och en fyllig superläckert anis-lakritssmak.

Vitt grapete

Vitt grapete

Smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina, som innehåller långa teblad, som är täckta av fint vitt hår. Teet har smaksatt med äkta grape från Argentina. Bryggt korngult te har en frisk och fyllig grapesmak med naturlig sötma och nyanser av säd.

Vitt fänkålte

Vitt fänkålte

Smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina, som innehåller långa teblad, som är täckta av fint vitt hår. Teet har smaksatt med äkta fänkålsfrön från Egypten. Bryggt korngult te har en söt jordnära smak som like liknar lakrits och nyanser av säd.

Vitt lavendelte

Vitt lavendelte

Läckert smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina och äkta spanska lavendel. Bryggt korngult te har naturlig sötma och en fyllig aromatisk lavendelsmak med nyanser av säd.

Vitt mandarinte

Vitt mandarinte

En elegant blandning med långa vitt teblad, som är täckta av fint vitt hår från länet Lingyun i Kina och äkta mandarin. Bryggt te har en frisk men samtidigt fyllig smak.

Veiström White House Blend No. 520-3

Veiström White House Blend No. 520-3

No. 520-3 är en Tehandeln Veiströms speciell smaksatt blandning som innehåller vitt te av hög kvalitet från Kina. Teet har smaksatts med äkta australiskt teträd (Leptospermum). Bryggt te har en aromatisk och elegant citronsmak.