svenska 
0 produkter - | 0,00 €
svenska 
0 produkter - | 0,00 €
 • Matcha-te av hög kvalitet

  Produkter från världens bästa producenter, så som Marukyu Koyamaen (Uji, Japan)

  Läs mer
 • Har du redan smakat pu'er-te?

  "Äkta svart te" överraskar dig med sin aromrika men mjuka smak

  Läs mer
 • Chadō - Japanskt Te

  Tehandeln Veiström är specialiserad på japanska "teceremoni"-prylar (dōgu)

  Läs mer

Svart te

Tehandeln Veiströms produkterna innehåller inte konstgjorda tillsatser såsom smakämnen.

 /   
China Keemun Gongou

China Keemun Gongou

Osmaksatt svart te med elegant arom från provinsen Anhui i Kina. Bryggt te har en vacker rödbrun färg. Smaken har lädernyanser och eftersmaken är blommig med stark naturlig sötma. Testa definitivt också att brygga i 80 grader..

Darjeeling FOP

Darjeeling FOP

Osmaksatt svart te från Sydbengali i Indien. Teet har blommighet och tork hö, lakrits och honung nyanser. Bryggt te är ljusrött. Samma teblad bör definitivt bryggas många gånger och det sägs att tredje sjudningen har mest balanserad smak.

Assam TGFOP

Assam TGFOP

Ett starkare svart te, som är en indisk klassiker. Det är hög kvalitet på tebladen (TGFOP) och teet innehåller massor av tebuskens guldfärgade knoppar. Bryggt te är rödbrunt och har en fyllig, maltig smak som har nyanser av säden. Det här är typiskt för indiskt te. Gott också med mjölk och sötningsmedel.

Smakligt Lingon Vanilj, organiskt

Smakligt Lingon Vanilj, organiskt

Läckert bladning med äkta lingon, vanilj och svart te från Indien och Sri Lanka. Tehandeln Veiström använder endast äkta vanilj (vegan) och alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckra. Bryggt te har en flyllig och bärlig smak med naturlig sötma.

Tehandelsmans™ Svart Kanel Te, organiskt

Tehandelsmans™ Svart Kanel Te, organiskt

Medelstarkt indiskt svart te, som har smaksatts med äkta läcker kanelbladsolja. Alla ingredienser är organiska och Tehandeln Veiström har smaksatt drycken själv. Bryggt te har naturlig sötma och en stark kanelsmak med nyanser av nejlika.

Svart Kenyans BOP

Svart Kenyans BOP

Osmaksatt svart te från Kenya, som innehåller teblad av hög kvalitet (OP) som har krossats (Broken) så att det ser ut som malen kaffe efter teet har torkats. Bryggt te har en stark och aromatisk smak. Bra val för den, som älskar jättestarkt te!

Gun Powder Black

Gun Powder Black

Osmaksatt svart te med mjuk arom från Fujian Provinsen i Kina. Innehåller teblad som har rullats till små "nystan", som öppnar sig i vattnet. Bryggt te är mörktorange och aromatiskt. Smaken har en nästan omärkbar rökig nyans. Var försiktig med bryggningen så att teet inte blir beskt.

Tehandelsmans™ Svart Eukalyptus Te, organiskt

Tehandelsmans™ Svart Eukalyptus Te, organiskt

Medelstark indiskt svart te, som har smaksatt med äkta eukalyptus från Portugal. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har naturlig sötma och en mjukt eukalyptussmak.

Lapsang Souchong

Lapsang Souchong

Klassiskt svart te från provinsen Fujian i Kina. Teet är rökt med äkta barrträdsrötter. Bryggt te har vacker rödbrun färg ock fantastisk smak med rök och tjära. Testa också att brygga i 80 grader och du får en dryck som är både söt och påminner om tjärpastiller.

Yunnan Black TGFOP

Yunnan Black TGFOP

Osmaksatt svart te från Yunnan Provins i Kina med högkvalitet (TGFOP) teblad. Bryggt te har en vacker rödbrun färg och blommig smak med naturlig sötma. Testa definitivt också att brygga i 80 grader.

Svart Apelsin Te, organiskt

Svart Apelsin Te, organiskt

Med äkta apelsinolja smaksatt svart te (Indien, Sri Lanka). Alla ingredienser är organiska och 100 % naturliga. Bryggt te har flyllig apelsinsmak med naturlig sötma.

Tehandelsmans™ Svart Citron Te, organiskt

Tehandelsmans™ Svart Citron Te, organiskt

Medelstark svart te från Indien och italiensk citron. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har flyllig frisk men mjuk citronsmak med naturlig sötma.

Tehandelsmans™ Svart Citron Lakrits Te, organiskt

Tehandelsmans™ Svart Citron Lakrits Te, organiskt

Väldigt läckert blandning med indiskt svart te, äkta citron från Italien ock lakrits. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har en färsk cirtonsmak med flyllig lakrits.

Tehandelsmans™ Earl Grey Black, organiskt

Tehandelsmans™ Earl Grey Black, organiskt

Medelstark indiskt svart te, som har smaksatt med äkta bergamottfrukt från Italien. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har flyllig och stark bergamottsmak med naturlig sötma.

Tehandelsmans™ Svart Apelsin Te, organiskt

Tehandelsmans™ Svart Apelsin Te, organiskt

Medelstark indiskt svart te, som har smaksatt med äkta apelsiner från Spanien. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har en färsk, flyllig och söt apelsinsmak.

Svart Meigui Hongcha Ros Te

Svart Meigui Hongcha Ros Te

Högkvalitativt svart kinesiskt medelstarkt te som är smaksmatt med ros. Teet har fått sin smak från färska blomblad och rosblommor, som har lagts i vid torkningen av teet. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta + läckrä. Bryggt brun-orange te har en elegant och mjuk rossmak med naturlig sötma.

Lapsang Souchong, organiskt

Lapsang Souchong, organiskt

Organiskt klassiskt svart te från provinsen Fujian i Kina. Teet är rökt med äkta barrträdsrötter. Bryggt te har vacker rödbrun färg ock fantastisk piffig smak med rök och tjära. Testa också att brygga i 80 grader och du får en dryck som är både söt och påminner om tjärpastiller.

Tehandelsmans™ Svart Lime Te, organiskt

Tehandelsmans™ Svart Lime Te, organiskt

Medelstark svart te från Indien och lime från Mexico och Sri Lanka. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har frisk men mjuk smak med lime och naturlig sötma.

Tehandelsmans™ Svart Grape Te, organiskt

Tehandelsmans™ Svart Grape Te, organiskt

Medelstark indiskt svart te, som har smaksatt med äkta grape från USA och Israel. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har flyllig grapesmak med naturlig sötma.

Tehandelsmans™ Earl Grey Elegance, organiskt

Tehandelsmans™ Earl Grey Elegance, organiskt

Indiskt svart te, smaksatt med äkta bergamottfrukt från Italien och mandarin. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har frisk flyllig smak med bergamott, mandarin och naturlig sötma.

Tehandelsmans™ Svart Earl Grey

Tehandelsmans™ Svart Earl Grey

First Flush (första plockning på året) som kallas teernas champagne smaksatt smaksatt med äkta bergamottfrukt från Italien. Bryggt har en smak som är en kombination av fyllig bergamot och darjeelings blommighet och tork hö, lakrits och honung nyanser. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv.

Darjeeling First Flush, Annual Special Edition

Darjeeling First Flush, Annual Special Edition

Darjeeling First Flush-te (första plockning på året) som kallas teernas champagne från Tindharia-tegård i Indien. Teet har blommighet och tork hö, lakrits och honung nyanser. Bryggt te är ljusgrönt. Samma teblad bör definitivt bryggas många gånger och det sägs att tredje sjudningen har mest balanserad smak.

Tammerfors Te, organiskt

Tammerfors Te, organiskt

Officiellt Tammerfors Vapente med medelstark svart te, som har smaksatt med äkta apelsiner från Spanien, Bourbon-vanilj och litet lingonbär. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Läckert bryggt te har en färsk, flyllig och söt apelsin-bärsmak.

Tehandelsmans™ Earl Grey Royal, organiskt

Tehandelsmans™ Earl Grey Royal, organiskt

Te, vars smak är samtidigt elegant och stilig, stark och balanserad. En blandning med indiskt svart te av hög kvalitet och äkta italiensk bergamottfrukt, smaksatt med en nypa spansk lavendel. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckra och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har en aromrik, fyllig ock läcker smak.

Tehandelsmans™ Earl Grey Limone, organiskt

Tehandelsmans™ Earl Grey Limone, organiskt

Indiskt svart te, smaksatt med äkta bergamottfrukt från Italien och frisk citron. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har frisk flyllig smak med bergamott och citron.

Tehandelsmans™ Svart Apelsin Kanel Te, organiskt

Tehandelsmans™ Svart Apelsin Kanel Te, organiskt

Indiskt svart te, som har smaksatt med spansk apelsin och äkta kanel från Madagaskar. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har en smak med färsk apelsin och kanel.

Tehandelsmans™ Earl Grey ginger, organiskt

Tehandelsmans™ Earl Grey ginger, organiskt

Te, vars smak är samtidigt jordnärä och stilig, med stark ingefärasmak men balanserad. En blandning med indiskt svart te av hög kvalitet och äkta italiensk bergamottfrukt, smaksatt med ingefära. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckra och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har en aromrik, fyllig ock läcker smak.