svenska 
0 produkter - | 0,00 €
svenska 
0 produkter - | 0,00 €
  • Matcha-te av hög kvalitet

    Produkter från världens bästa producenter, så som Marukyu Koyamaen (Uji, Japan)

    Läs mer
  • Har du redan smakat pu'er-te?

    "Äkta svart te" överraskar dig med sin aromrika men mjuka smak

    Läs mer
  • Perfekt kombinationen med organisk spansk citron och äkta lakrits

    Finns som grönt, svart och vitt te samt Rooibos-infusion

    Läs mer
  • Vad sägs om en kopp svart te smaksatt med organisk italiensk apelsin?

    Tasty Tea - Pleased Mind

    Läs mer
Tillbaka till sökresultat


Fråga om produkten


Darjeeling TGFOP

Testyrka
Osmaksatt svart te från Sydbengali i Indien. Innehåller högkvalitativa (TGFOP) tebuskens gyllene knoppar och högsta blad. Teet har en smak med blommighet och tork hö, lakrits och honung nyanser. Bryggt te är ljusrött.


6,62 € / 80 g
inklusive moms 14% (5,80 € Moms 0%)
Lägg i varukorgen


Produktval
Pris
provsmak / 20 g
2,54 €
Lägg i varukorgen
förpackning / 40 g
4,20 €
Lägg i varukorgen
förpackning / 160 g
13,24 €
Lägg i varukorgen
förpackning / 400 g
33,09 €
Lägg i varukorgen
förpackning / 800 g
66,18 €
Produkt utsåld
koffeinfritt
glutenfri
innehåller inte nötter
innehåller inte mjölk
vegansk
koldioxidfri
innehåller inte genetiskt modifierad ingredienser
halal
organisk
rättvis handel-produkt
innehåller inte ägg

Ingredienser

svart TE (Darjeeling, Indien)
4 tsk/1 l eller 1 g/1 dl
80°C/176°F
2 min
samma teblad kan bryggas 3 gånger

Hur kan jag ha 1 L 80°C/176°F vatten?

1. värm upp 8 dl kallt vatten till kokpunkten
2. tillsätt 2 dl kallt vatten


Osmaksatt svart te från Sydbengali i Indien, som riktigt är ett oolongte, för att dets högkvalitativa (TGFOP) tebuskens gyllene knoppar och högsta blad har inte oxiderats helt, men teet är från mellan grönt och svart te. Det sägs att Darjeeling-te är tevärldens champagne och det är lättä att identifiera dets unik smak. Den har blommighet och tork hö, lakrits och honung nyanser. Bryggt te är ljusrött. Samma teblad bör definitivt bryggas många gånger och det sägs att tredje sjudningen har mest balanserad smak.