svenska 
svenska 

Pu'er-te

Tehandeln Veiströms produkterna innehåller inte konstgjorda tillsatser såsom smakämnen.


 /   
Sortering:

Pu

Pu'er Tuocha 4 g -te, mörka

Stark mörka-typ av (shu) pu'er-te från provinsen Yunnan i Kina. Tebladerna har formats till en liten Tuocha (fågelbo eller en skål). Bryggt te har mycket smakligt, naturligt sött och mjukt smak med klar pu'er-typisk jordnärä nyans.

Jasmin-pu

Jasmin-pu'er-löste, mörka

Bra-kvalitet mörka-typ av (shu) pu'er-te från provinsen Yunnan i Kina som har smaksatts med färska jasminblommor, som har tillläggats på teet när det har torkats. Bryggt te har en elegant jasminsmak, naturligt sötma och klar pu'er-typisk jordnärä nyans.

pu

pu'er-löste, mörka, organiskt

Starkare mörka-typ av (shu) organiskt pu'er-te från provinsen Yunnan i Kina. Bryggt te har mycket smakligt, naturligt sött och mjukt smak med klar pu'er-typisk jordnärä nyans.

Tuocha-pu

Tuocha-pu'er 100 g, mörka

Medelstark mörka-typ av (shu) pu'er-te från provinsen Yunnan i Kina. Tebladerna har formats till en Tuocha (fågelbo eller en skål) och den nödvändiga mängden löv lossnar från den för bryggningen. Bryggt te har mycket smakligt, naturligt sött och mjukt smak med klar pu'er-typisk jordnärä nyans.

Daye-pu

Daye-pu'er 357 g, grönt

Grönt (sheng) pu'er-te med stora blad från provinsen Yunnan i Kina. Bryggt te har litet rökig smak med surhet och klar pu'er-typisk jordnärä nyans. Teet har plockats i 2007. Tebladerna har formats till en kaka eller platta och den nödvändiga mängden löv lossnar från den för bryggningen.

Pu

Pu'er-tebrick 400 g, mörka

400 g tebrick med medelstark mörka-typ av (shu) pu'er-te av högt kvalitet från provinsen Yunnan i Kina. Teet har plockats i 2007. Tebladerna har formats till en tegel. Den nödvändiga mängden löv lossnar från den för bryggningen. Bryggt te har mycket smakligt, naturligt sött och mjukt smak med klar pu'er-typisk jordnärä och tryffelaktig nyans.