svenska 
0 produkter - | 0,00 €
svenska 
0 produkter - | 0,00 €

Odla te själv!

Vi säljer frö till tebuske (Camellia sinensis)

Läs mer

Har du redan smakat pu'er-te?

"Äkta svart te" överraskar dig med sin aromrika men mjuka smak

Läs mer

Vad sägs om en kopp svart te smaksatt med organisk italiensk apelsin?

Tasty Tea - Pleased Mind

Läs mer

Ett presentkort är ett bra sätt att gratulera!

Examen, bröllop, födelsedagar eller bara utan någon speciell anledning

Läs mer

Matcha-te av hög kvalitet

Produkter från världens bästa producenter, så som Marukyu Koyamaen (Uji, Japan)

Läs mer

Perfekt kombinationen med organisk spansk citron och äkta lakrits

Finns som grönt, svart och vitt te samt Rooibos-infusion

Läs mer

Darjeeling First Flush 2020 har anlänt!

Årets första plockning av darjeeling-te kallas teernas champagne och det är definitivt årets medst eftelängtade te

Läs mer

De bästa produkterna för tillverkning av KOMBUCHA

Teer och prylar

Läs mer

Läckert Namihani® Smaksocker och -honung

Himmelskt som sådant eller med te

Läs mer

Osmaksatt svart

Öppna/stänga meny

Osmaksatt svart

Tehandeln Veiströms produkterna innehåller inte konstgjorda tillsatser såsom smakämnen.


 /   
Sortering:

Assam TGFOP-svart te

Assam TGFOP-svart te

Ett starkare svart te, som är en indisk klassiker. Det är hög kvalitet på tebladen (TGFOP) och teet innehåller massor av tebuskens guldfärgade knoppar. Bryggt te är rödbrunt och har en fyllig, maltig smak som har nyanser av säden. Det här är typiskt för indiskt te. Gott som sådant men också med mjölk och sötningsmedel.

Svart assam SFTGFOP från Mokalbari

Svart assam SFTGFOP från Mokalbari

Tegården Mokalbari är en av de uppskattade teproducenterna i staten Assam i Indien. Detta populärt medelstarkt SFTGFOP innehåller bara te av bäst kvalitet samt tebuskens guldfärgade knoppar. Bryggt te har en fyllig och litet maltig smak med nyanser av tork hö, frukter och honung.

Starkt svart te från Tanzania BOP

Starkt svart te från Tanzania BOP

Osmaksatt svart te från Tanzania, som innehåller teblad av hög kvalitet (OP) som har krossats (Broken) så att det ser ut som malen kaffe efter teet har torkats. Bryggt te har en stark och aromatisk smak. Bra val för den, som älskar jättestarkt te!

Darjeeling TGFOP

Darjeeling TGFOP

Osmaksatt svart te från Sydbengali i Indien. Innehåller högkvalitativa (TGFOP) tebuskens gyllene knoppar och högsta blad. Teet har en smak med blommighet och tork hö, lakrits och honung nyanser. Bryggt te är ljusrött.

Keemun Superior-svart te

Keemun Superior-svart te

Osmaksatt medelstarkt svart keemun-te av hög kvalitet från provinsen Anhui i Kina. Detta te är en klassisk "keemun-te" med naturlig sötma, blommiga nyanser och lätt rökig fyllig smak. Testa definitivt också att brygga i 80 grader.

Gyllene apa Superior-svart te

Gyllene apa Superior-svart te

Osmaksatt medelstark svart te av särdeles hög kvalitet (superior) från provinsen Yunnan i Kina, som endast innehåller tebuskens gyllene knoppar och högsta blad. Detta te anses som en av de världens bästa. Bryggt te har en smak som är mjuk men fyllig, maltig och med nyanser av honung.

Svart te från Rwanda, organiskt

Svart te från Rwanda, organiskt

Osmaksatt svart te från tegården Rukeri i Rwanda med ett stort värde för pengarna. Bryggt te har en mjuk men aromatisk smak med citronnyanser. Utmärkt vardagste!

Red Dragon Pearl

Red Dragon Pearl

Osmaksatt svart te av hög kvalitet från provinsen Yunnan i Kina, som innehåller tebuskens gyllene knoppar som har knutits för hand i pärlaform. Bryggt te har en mjuk och fyllig smak med nyanser av frukt och blommor.

Darjeeling FOP-svart te

Darjeeling FOP-svart te

Osmaksatt svart te från Sydbengali i Indien. Innehåller högkvalitativa (FOP) tebuskens högsta blad. Teet har en smak med blommighet och tork hö, lakrits och honung nyanser. Bryggt te är ljusrött.

Assam Jalinga, organiskt, fairtrade, CO2-fri

Assam Jalinga, organiskt, fairtrade, CO2-fri

Ett starkare svart te från tegården Jalinga som bara producerar organiskr och kolfritt te som är ackså mycket smakligt. Bryggt te har en fyllig smak med nyanser av säden. Det här är typiskt för indiskt te. Gott som sådant men också med mjölk och sötningsmedel.

Svart te TFGOP från Yunnan

Svart te TFGOP från Yunnan

Osmaksatt medelstarkt svart te med elegant arom från provinsen Yunnan i Kina. Bryggt te har en vacker rödbrun färg. Detta TFGOP-te har bryggt en smak med lädernyanser och eftersmaken är blommig med stark naturlig sötma. Testa definitivt också att brygga i 80 grader.

Darjeeling SFTGFOP-svart te

Darjeeling SFTGFOP-svart te

Osmaksatt darjeeling-te från Tegården Badamtam i Sydbengali i Indien med te av det bästa kvalitet. Innehåller högkvalitativa tebuskens gyllene knoppar och högsta blad. Teet har en smak med blommighet och tork hö och honung nyanser.

Kejserligt svart te från Yunnan

Kejserligt svart te från Yunnan

Osmaksatt starkare svart te av hög kvalitet från provinsen Yunnan i Kina, som innehåller tebuskens gyllene knoppar. Bryggt te har en fyllig maltig smak med fruktnyanser.

Ceylon OPA-svart te

Ceylon OPA-svart te

Osmaksatt svart te av bra kvalitet från Sri Lanka som innehåller större delvis valsade och delvis öppna tebuskens blad. Smaken är typiskt för kvalitet Ceylon-te - den är rik och aromatisk men samtidigt lätt och mjuk. Om du vill ha lite starkare te, låt teet brygga 3 minuter.

Svart gräshoppate från Taiwan

Svart gräshoppate från Taiwan

Beskrivning av detta te måste inledas med att berätta att det inte innehåller äkta gräshoppor. Men det här är ett osmaksatt svart te från Taiwan och ett av de mest respekterade teerna i världen som innehåller tebuskens unga midsommarblad som gräshoppor har tuggat. Som ett resultat slutar bladen växa och tebusken försvarar sig mot gräshoppor genom att producera dess naturliga bekämpningsmedel till bladen. Resultatet är ett himmelskt aromatiskt läckert och lite maltigt te med nyanser av honung. Smaken är typisk för oolongte och dessutom är den blommig. Mums!

English Breakfast FOP

English Breakfast FOP

En klassisk medelstark blandning med storblad te från India och Sri Lanka. Bryggt te smakar som en traditionell engelsk blandning och är gott som sådant men också med mjölk och sötningsmedel.

Svart höglandste från Tibet

Svart höglandste från Tibet

Speciellt aromatiskt och smakligt högvuxen te av hög kvalitet från Tibet. Innehåller tebuskens gyllene knoppar och högsta blad. Bryggt te har en fyllig, blommig och lite maltig smak.

Assam Mangalam FTGFOP1-svart te

Assam Mangalam FTGFOP1-svart te

Mycket populärt medelstarkt osmaksatt svart te från tegården Mangalam (provinsen Assam, Indien). Innehåller te av bäst kvalitet samt tebuskens guldfärgade knoppar. Bryggt te har en fyllig, lite maltig och kryddig smak.

Darjeeling First Flush, organiskt

Darjeeling First Flush, organiskt

Darjeeling First Flush-te (första plockning på året) som kallas teernas champagne från Tindharia-tegård i Indien. Detta teet är riktigt är ett oolongte för att dets högkvalitativt teblad har inte oxiderats helt, men teet är från mellan grönt och svart te. Teet har blommighet och tork hö, lakrits och honung nyanser. Bryggt te är ljusgrönt. Samma teblad bör definitivt bryggas många gånger och det sägs att tredje sjudningen har mest balanserad smak.

Ceylon OP Pettiagalla-svart te

Ceylon OP Pettiagalla-svart te

Mjukt, men aromatiskt osmaksatt svart teklassiker från tegården Pettiagalla (teåmrodet Dimbula, Nuwara Eliya) i Sri Lanka. Bryggt te har en vacker röd färg och en lite kryddig och maltig smak.

Svart te från Nepal

Svart te från Nepal

Speciellt högkvalitativt te med handplockade knoppar och högsta blad från högvuxna (1000 - 2000 m) tebuskar. Bryggt te har en mjuk men aromatisk, lite rökig fyllig smak med naturlig sötma.

Vietnam OP -svart te

Vietnam OP -svart te

Välsmakande osmaksatt svart vietnamesiskt te. Bryggt teet har en mjuk och aromatisk smak.

Nilgiri SFTGFOP1-svart te, organiskt

Nilgiri SFTGFOP1-svart te, organiskt

Osmaksatt svart te från Tegården Thiasholai Indien. Detta te av hög kvalitet har bryggt en lite sädaktig och blommig smak.

Darjeeling First Flush FTGFOP1, organiskt

Darjeeling First Flush FTGFOP1, organiskt

Darjeeling First Flush-te (första plockning på året) som kallas teernas champagne från Tindharia-tegård i Indien. Detta teet är riktigt är ett oolongte för att dets högkvalitativt teblad har inte oxiderats helt, men teet är från mellan grönt och svart te. Teet har blommighet och tork hö, lakrits och honung nyanser. Bryggt te är ljusrött. Samma teblad bör definitivt bryggas många gånger och det sägs att tredje sjudningen har mest balanserad smak.

Svart Gunpowder-te

Svart Gunpowder-te

Traditionellt handgjorda "krutpärlor" från provinsen Fujian i Kina. Ett läckert te, som har en utmärk aromatisk, naturligt söt, blommig och lite rökig smak.

Sikkim TGFOP1 Second Flush-svart te

Sikkim TGFOP1 Second Flush-svart te

Osmaksatt andra plockningen svart te från tegården Temi (Sikkim, Indien). En sällsynthet som har en blommig smak med like kryddig nyans. En äkta teklassiker!

Yunnan Imperial-svart te, organiskt

Yunnan Imperial-svart te, organiskt

Organiskt osmaksatt starkare svart te av hög kvalitet från provinsen Yunnan i Kina, som innehåller tebuskens gyllene knoppar. Bryggt te har en fyllig maltig smak med fruktnyanser.

Assam SFTGFOP1, Harmutty

Assam SFTGFOP1, Harmutty

Appskattat medelstarkt osmaksatt svart te från tegården Harmutty (grundad 1870, provinsen Assam, Indien). Innehåller te av bäst kvalitet samt tebuskens guldfärgade knoppar. Bryggt te har en fyllig, lite maltig och kryddig smak.