svenska 
0 produkter - | 0,00 €
svenska 
0 produkter - | 0,00 €
 • Matcha-te av hög kvalitet

  Produkter från världens bästa producenter, så som Marukyu Koyamaen (Uji, Japan)

  Läs mer
 • Har du redan smakat pu'er-te?

  "Äkta svart te" överraskar dig med sin aromrika men mjuka smak

  Läs mer
 • Chadō - Japanskt Te

  Tehandeln Veiström är specialiserad på japanska "teceremoni"-prylar (dōgu)

  Läs mer

Osmaksatt svart

Öppna/stänga meny

Osmaksatt svart

Tehandeln Veiströms produkterna innehåller inte konstgjorda tillsatser såsom smakämnen.

 /   
China Keemun Gongou

China Keemun Gongou

Osmaksatt svart te med elegant arom från provinsen Anhui i Kina. Bryggt te har en vacker rödbrun färg. Smaken har lädernyanser och eftersmaken är blommig med stark naturlig sötma. Testa definitivt också att brygga i 80 grader..

Darjeeling FOP

Darjeeling FOP

Osmaksatt svart te från Sydbengali i Indien. Teet har blommighet och tork hö, lakrits och honung nyanser. Bryggt te är ljusrött. Samma teblad bör definitivt bryggas många gånger och det sägs att tredje sjudningen har mest balanserad smak.

Assam TGFOP

Assam TGFOP

Ett starkare svart te, som är en indisk klassiker. Det är hög kvalitet på tebladen (TGFOP) och teet innehåller massor av tebuskens guldfärgade knoppar. Bryggt te är rödbrunt och har en fyllig, maltig smak som har nyanser av säden. Det här är typiskt för indiskt te. Gott också med mjölk och sötningsmedel.

Svart Kenyans BOP

Svart Kenyans BOP

Osmaksatt svart te från Kenya, som innehåller teblad av hög kvalitet (OP) som har krossats (Broken) så att det ser ut som malen kaffe efter teet har torkats. Bryggt te har en stark och aromatisk smak. Bra val för den, som älskar jättestarkt te!

Gun Powder Black

Gun Powder Black

Osmaksatt svart te med mjuk arom från Fujian Provinsen i Kina. Innehåller teblad som har rullats till små "nystan", som öppnar sig i vattnet. Bryggt te är mörktorange och aromatiskt. Smaken har en nästan omärkbar rökig nyans. Var försiktig med bryggningen så att teet inte blir beskt.

Yunnan Black TGFOP

Yunnan Black TGFOP

Osmaksatt svart te från Yunnan Provins i Kina med högkvalitet (TGFOP) teblad. Bryggt te har en vacker rödbrun färg och blommig smak med naturlig sötma. Testa definitivt också att brygga i 80 grader.

Darjeeling First Flush, Annual Special Edition

Darjeeling First Flush, Annual Special Edition

Darjeeling First Flush-te (första plockning på året) som kallas teernas champagne från Tindharia-tegård i Indien. Teet har blommighet och tork hö, lakrits och honung nyanser. Bryggt te är ljusgrönt. Samma teblad bör definitivt bryggas många gånger och det sägs att tredje sjudningen har mest balanserad smak.