svenska 
0 produkter - | 0,00 €
svenska 
0 produkter - | 0,00 €
 • Matcha-te av hög kvalitet

  Produkter från världens bästa producenter, så som Marukyu Koyamaen (Uji, Japan)

  Läs mer
 • Har du redan smakat pu'er-te?

  "Äkta svart te" överraskar dig med sin aromrika men mjuka smak

  Läs mer
 • Chadō - Japanskt Te

  Tehandeln Veiström är specialiserad på japanska "teceremoni"-prylar (dōgu)

  Läs mer

Osmaksatt grönt

Öppna/stänga meny

Osmaksatt grönt

Tehandeln Veiströms produkterna innehåller inte konstgjorda tillsatser såsom smakämnen.

 /   
Kinesiskt Sencha, organiskt

Kinesiskt Sencha, organiskt

Klassiskt kinesiskt grönt organiskt te, som har plockad under våren. Bryggt te har vackert ljusgrönt färg och en arom med tork hö och frukter. Smaken är mjukt och med naturlig sötma.

Yunnan Green Tea

Yunnan Green Tea

Ett starkare osmaksatt grönt te från Kina med rullade teblad. Teet har en aromrik och naturligt söt smak med svaga nyanser av rök. Var försiktig med bryggningen så att teet inte blir beskt.

Gun Powder Green

Gun Powder Green

Klassiskt starkare osmaksatt grönt te från Kina, som har en aromrik och naturligt söt smak. Innehåller teblad som har rullats ihop till små kulor och teet har fått sitt namn eftersom det ser ut litet som krut. Gott te med klassisk grönt te smak. Var försiktig med bryggningen så att teet inte blir beskt.

Mao Jian Hunan Early Spring, organiskt

Mao Jian Hunan Early Spring, organiskt

Elegant osmaksatt kinesiskt grönt organiskt te, som innehåller tebuskens färska unga blad, som har plockats tidigt på våren. Bryggt te har en vacker grön färg. Smaken i teet är litet syrlig, aromatisk och fyllig. Den har nyanser av zucchini och sparris.

Longjing Dragon Well Tea

Longjing Dragon Well Tea

En av de mest ansett te, som plockas av Longjing bys tegårds i Hanzhou-bergen i Zhejiang Provins i Kina. Teet kallas också drakbrunnen och när bryggt dess drakensfjälliga stora platta blader ger et te, som har en unik smak. Bryggt te har en ljusgrönt färg och fruktig arom. I teets smaken smakar dess växtningområdets synenrligen surigt jordmån, som i teet producerar en härligt, naturligt litet söt dryck, som är aromatisk, stram och väldigt läckert.

China Gun Powder Green, organiskt

China Gun Powder Green, organiskt

Organiskt klassiskt starkare osmaksatt grönt te från Kina, som har en aromrik och naturligt söt smak. Innehåller teblad som har rullats ihop till små kulor och teet har fått sitt namn eftersom det ser ut litet som krut. Gott te med klassisk grönt te smak. Var försiktig med bryggningen så att teet inte blir beskt.

Japanskt Sencha, Fujiyama

Japanskt Sencha, Fujiyama

Osmaksatt färskt japanskt sencha, som har plockats tidigt under våren. Teet är från Shizuoka som ligger i Fujiyamas bergssluttningar. Bryggt te har en vacker ljusgrön färg och en smak med nyanser från det bästa japanska teet, litet umami och naturlig sötma.

Japanskt Sencha, organiskt

Japanskt Sencha, organiskt

Uppskattat organiskt och färskt japanskt sencha från allmänt känd Uchiyama-familjens tegård i Japan, som har plockats tidigt under våren. Teet är från Shizuoka som ligger i Fujiyamas bergssluttningar. Bryggt te har en vacker limegrön färg och en smak med nyanser från det bästa japanska teet, medelstark umami, fruktighet och naturlig sötma.

Japanskt sencha, Fuji

Japanskt sencha, Fuji

Japanskt färskt sencha, som har plockats tidigt under våren. Teet är från Shizuoka som ligger i Fujiyamas bergssluttningar. Bryggt te har en vacker ljusgrön färg och en smak med nyanser från det bästa japanska teet, medelstark umami och naturlig sötma.

Japanskt sencha h2

Japanskt sencha h2

Osmaksatt färskt japanskt sencha från vårens sista plockning. Eftersom plockningen skett sent på våren är smaken starkare, mer aromrik och mer intensiv. Färgen på det nybryggda teet är vacker limegrön och den fylliga smaken är umamiaktig och naturligt söt.

Japanskt Bancha, organiskt

Japanskt Bancha, organiskt

Japanskt färskt bancha med te, som har plockat på hösten. Bryggt te har en vacker ljusgrön färg och en smak med frugtiga nyanser och naturlig sötma.