svenska 
0 produkter - | 0,00 €
svenska 
0 produkter - | 0,00 €
 • Matcha-te av hög kvalitet

  Produkter från världens bästa producenter, så som Marukyu Koyamaen (Uji, Japan)

  Läs mer
 • Har du redan smakat pu'er-te?

  "Äkta svart te" överraskar dig med sin aromrika men mjuka smak

  Läs mer
 • Chadō - Japanskt Te

  Tehandeln Veiström är specialiserad på japanska "teceremoni"-prylar (dōgu)

  Läs mer

Ört- och fruktteer

Tehandeln Veiströms produkterna innehåller inte konstgjorda tillsatser såsom smakämnen.

 /   
Kamomill 100 %

Kamomill 100 %

Kroatisk 100 % kamomillblomman av högkvalitet från den nyaste plockningen. Läckert och kaffeinfri klassiskt örtte, som är bryggt ljusgult. Smakar mjuk och blommig

Hibiscus 100 %

Hibiscus 100 %

Hibiscus-örtte har många namn och till exempel i Egypten kallas det för carcade. Hibiscus innehåller roselle-växtens blommor och det är en mycket gammal dryk. Det sägs att det var jättepopulär dryck som faraonerna i forntida Egypten älskade. Många känner hibiscus från rödfärgade frukt- och örtteer som vanligtvis innehåller det. Det är just hibiscus som ger dem deras typiska röda färg. Hibiscus kan drickas såväl kallt och varmt. Den djupröda drycken har en behaglig jordnära smak och dess bäriga, skarpa smak blir mjukare med socker som ibland används ganska mycket. Avnjut varmt eller kallt!

Anisisop 100 %

Anisisop 100 %

Läcker anisisop är en ansedd örtteört. Den bryggda drycken har en grönaktig färg och smaken är en härlig kombination av stark naturlig sötma, anis och grönt te med lakrits- och karamellnyanser.

Svartvinbärsblad 100 %

Svartvinbärsblad 100 %

Finländska svartvinbärblad av hög kvalitet från den senaste skörden. Läckert och populärt koffeinfritt örtte som smakar aromrikt och svartvinbärsartigt. Smaken är naturligt söt och mjuk.

Pepparmynta 100 %

Pepparmynta 100 %

Finländska pepparmynta i hög kvalinen, som kan användas till exempel som örtte eller att grydda teblandningar. Peppermynta är den starkaste myntan och väldigt läckert. En av de bästa örtteer!

Kirskål 100 %

Kirskål 100 %

Örtte, som innehåller finländska kirskål av hög kvalitet från den senaste skörden. Koffeinfritt örtte, som har en mjuk och läcker smak med nyanser av persilja och morot.

Hallonblad 100 %

Hallonblad 100 %

Örtte som innehåller finländska hallonblad av hög kvalitet från den senaste skörden. Läckert och populärt koffeinfritt örtte, som är gröngult när det har bryggts. Bryggt örtte, som har en hallonartig arom, har en naturligt söt och mjuk smak.

Kamomill 100 %

Kamomill 100 %

Finsk 100 % kamomillblomman av högkvalitet från den nyaste plockningen. Läckert och kaffeinfri klassiskt örtte, som är bryggt ljusgult. Smakar mjuk och blommig.