svenska 
svenska 

Kina

Öppna/stänga meny

Kina

Tehandeln Veiströms produkterna innehåller inte konstgjorda tillsatser såsom smakämnen.


 /   
Sortering:

Grönt te i marockansk stil

Grönt te i marockansk stil

Starkt grönt gunpowder-te och naturligt söt och läcker marockansk mynta (grönmynta) som en kombination, som är samtidigt fyllig och med frisk myntasmak. Bryggt te har grön-orange färg och intensiv smak med naturlig sötma. Rekommenderas flera sjudningar av samma teblad.

Grönt citrongräste, organiskt

Grönt citrongräste, organiskt

Läckert kinesiskt grönt te, som har plockad under våren och smaksatt med äkta citrongräs. Bryggt te har en frisk och lite kryddig citronsmak.

Grönt citronte, organiskt

Grönt citronte, organiskt

Läckert kinesiskt grönt te, som har plockad under våren och smaksatt med äkta citron från Spanien. Bryggt te har frisk men mjuk citrosmak och naturlig sötma.

Kinesiskt sencha, organiskt

Kinesiskt sencha, organiskt

Klassiskt kinesiskt grönt organiskt te, som har plockad under våren. Bryggt te har vackert ljusgrönt färg och en arom med tork hö och frukter. Smaken är mjukt och med naturlig sötma.

Tieguanyin-järngudinna

Tieguanyin-järngudinna

50% oxiderat mediummörkt oolong-te från provinsen Fujian i Kina, som är ett av de mest kända teer i världen. Detta te har plockats i oktober. Bryggt te har en fyllig och fantastisk aromatisk smak.

Longjing-drakens källa, organiskt

Longjing-drakens källa, organiskt

Longjing är definitivt en av de mest värderad kinesiska gröna teerna. Teet kallas också drakens källa och har en aromatisk, naturligt söt och fyllig smak.

Red Dragon Pearl

Red Dragon Pearl

Osmaksatt svart te av hög kvalitet från provinsen Yunnan i Kina, som innehåller tebuskens gyllene knoppar som har knutits för hand i pärlaform. Bryggt te har en mjuk och fyllig smak med nyanser av frukt och blommor.

Vitt apa-grönt te

Vitt apa-grönt te

Osmaksatt grönt te av särdeles hög kvalitet från Kina, som endast innehåller tebuskens knoppar täckta av fint vitt hår och högsta blad. Det sägs att detta teet är en av de världens bästa. Bryggt te har en smak som är mjuk men fyllig, fruktig och med nyanser av honung.

Pu

Pu'er Tuocha 4 g -te, mörka

Stark mörka-typ av (shu) pu'er-te från provinsen Yunnan i Kina. Tebladerna har formats till en liten Tuocha (fågelbo eller en skål). Bryggt te har mycket smakligt, naturligt sött och mjukt smak med klar pu'er-typisk jordnärä nyans.

Jasmin-pu

Jasmin-pu'er-löste, mörka

Bra-kvalitet mörka-typ av (shu) pu'er-te från provinsen Yunnan i Kina som har smaksatts med färska jasminblommor, som har tillläggats på teet när det har torkats. Bryggt te har en elegant jasminsmak, naturligt sötma och klar pu'er-typisk jordnärä nyans.

pu

pu'er-löste, mörka, organiskt

Starkare mörka-typ av (shu) organiskt pu'er-te från provinsen Yunnan i Kina. Bryggt te har mycket smakligt, naturligt sött och mjukt smak med klar pu'er-typisk jordnärä nyans.

Grönt lavendelte, organiskt

Grönt lavendelte, organiskt

Kinesiskt grönt sencha, som har plockad under våren och smaksatt med läcker spansk lavendel. Bryggt te har en vacker färg och en fyllig och stark lavendelsmak.

Grönt grönmyntate, organiskt

Grönt grönmyntate, organiskt

Kinesiskt grönt sencha och stark marockans grönmynta. Bryggt te har en aromatisk och kryddig myntasmak.

Kinesiskt ginseng-oolong

Kinesiskt ginseng-oolong

Kinesiskt ljus oolong-teklassiker. Innehåller hela tebuskens blad som har täckts med ginseng- och lakritsrotpulver. Tebladen öppnar med det tredje eller fjärde bryggningen och den läckert aromatiska smaken i de första sjudningarna kombineras med tees färskhetet. Samma teblad måste definitivt bryggas flera gånger och varje sjudning har sin egen unik smak.

Grönt citruste, organiskt

Grönt citruste, organiskt

Italiensk organisk apelsin, organisk citron från Spanien och organisk grape från Argentina blandad med kinesiskt grönt sencha-te, som har plockad under våren. Bryggt te har läcker frisk citrussmak med naturlig sötma.

Grönt apelsin-kanelte, organiskt

Grönt apelsin-kanelte, organiskt

Läckert kinesiskt grönt te, som har plockad under våren och smaksatt med läcker apelsin från Italien och äkta Ceylon-kanel från Madagaskar. Bryggt te har naturlig sötma och en smak som är perfekt kombination med apelsin och kanel.

Tuocha-pu

Tuocha-pu'er 100 g, mörka

Medelstark mörka-typ av (shu) pu'er-te från provinsen Yunnan i Kina. Tebladerna har formats till en Tuocha (fågelbo eller en skål) och den nödvändiga mängden löv lossnar från den för bryggningen. Bryggt te har mycket smakligt, naturligt sött och mjukt smak med klar pu'er-typisk jordnärä nyans.

Vitt citrongräste

Vitt citrongräste

Smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina, som innehåller långa teblad, som är täckta av fint vitt hår. Teet har smaksatt med äkta citrongräs från Indien. Bryggt korngult te har en frisk och lite kryddig citronsmak med naturlig sötma och nyanser av säd.

Traditionellt kinesiskt oolong

Traditionellt kinesiskt oolong

Traditionellt medeloxiderat kinesiskt oolongte (tetyp som ligger mellan grönt och svart te). Bryggt te har mjuk smak med naturligt sötma och nyanser av blommor.

Pai Mu Tan-vitt te

Pai Mu Tan-vitt te

En av världens bästa vita teer med en aromatisk och örtig smak. En absolut klassiker!

Silky White-vitt te

Silky White-vitt te

Osmaksatt vitt te med fin arom från Kina. Långa krulliga teblad, som är täckta av fint vitt hår. Bryggt te är korngult och en har blommig smak med naturlig söthet och en nästan omärkbar nyans av jasmin.

Starkare grönt Chun Mee-te

Starkare grönt Chun Mee-te

Starkare osmaksatt grönt te klassik från provinsen Anhui i Kina. Bryggt te har en lite rökig stark smak som är samtidigt mjuk. Var försiktig med bryggningen så att teet inte blir beskt.

Vit fjäder

Vit fjäder

Osmaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina, som innehåller långa teblad, som är täckta av fint vitt hår. Bryggt korngult te har naturlig sötma och en smakmed nyanser av säd och frukt.

Vitt roste

Vitt roste

Vitt te som är smaksmatt med ros. Det här teet har fått sin smak från färska blomblad och rosblommor, som har lagts i vid torkningen av teet. Den huvudsakliga ingrediensen är långa teblad, som är täckta med fint vitt hår. Bryggt elegant ljusgult te har en mjuk rossmak och naturlig sötma.

Jiu Hua Fo Cha-Buddhas grönt te

Jiu Hua Fo Cha-Buddhas grönt te

Lite mer sällsynt tedelikatess från den heliga bergen Jiuhua i Kina. Nålliknande tebuskens knoppar som kan bryggas med en sil eller placeras och lämnas direkt i en kopp där de sjunker till botten under bryggningen utan att teet blir bitter. Bryggt te har en naturlig söt och blommig smak.

Grönt rosbladste

Grönt rosbladste

Högkvalitativt grönt kinesiskt medelstarkt te som är smaksmatt med ros. Teet har fått sin smak från färska blomblad och rosblommor, som har lagts i vid torkningen av teet. Bryggt te har en elegant och mjuk rossmak med naturlig sötma.

Kycklingfot-grönt te

Kycklingfot-grönt te

Detta sällsynt grönt te innehåller tebuskes tippar som har handknuten i kycklingfotform. Teet har en mjuk och läcker smak. Rekommenderas definitivt flera sjudningar av samma teblad.

Vitt lavendelte

Vitt lavendelte

Läckert smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina och äkta spanska lavendel. Bryggt korngult te har naturlig sötma och en fyllig aromatisk lavendelsmak med nyanser av säd.

Yunnan Imperial-svart te, organiskt

Yunnan Imperial-svart te, organiskt

Organiskt osmaksatt starkare svart te av hög kvalitet från provinsen Yunnan i Kina, som innehåller tebuskens gyllene knoppar. Bryggt te har en fyllig maltig smak med fruktnyanser.

Chaicha - vit pion, organiskt

Chaicha - vit pion, organiskt

Vitt te klassiker från provinsen Fujian i Kina. Innehåller knoppar och just öppnad teblad, som är täckta med fint vitt hår från en speciell tebuskevariant som kallas Chaicha/Narcissus. Bryggt te har en läcker örtig, aromatisk och lite kryddig smak.

Grönt åkermyntate, organiskt

Grönt åkermyntate, organiskt

Kinesiskt grönt sencha, som har plockad under våren och smaksatt med äkta åkermynta från Indien. Bryggt te har en läcker och kryddig myntasmak.

Daye-pu

Daye-pu'er 357 g, grönt

Grönt (sheng) pu'er-te med stora blad från provinsen Yunnan i Kina. Bryggt te har litet rökig smak med surhet och klar pu'er-typisk jordnärä nyans. Teet har plockats i 2007. Tebladerna har formats till en kaka eller platta och den nödvändiga mängden löv lossnar från den för bryggningen.

Vitt grönmyntate

Vitt grönmyntate

Läckert smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina och äkta grönmynta från Marocko. Bryggt korngult te har naturlig sötma och en lite kryddig aromatisk myntasmak med nyanser av säd.

Grönt citron-myntate, organiskt

Grönt citron-myntate, organiskt

Läckert kinesiskt grönt te, som har plockad under våren och smaksatt med äkta citron från Spanien och marockans grönmynta. Bryggt te har en frisk citrosmak med nypan av grönmynta.

Bai Long Zhu-vitt drakens pärla

Bai Long Zhu-vitt drakens pärla

Osmaksatt vitt te av hög kvalitet som innehåller tebuskens knoppar som har knutits för hand i pärlform. Teet har en naturligt söt och läcker smak. Rekommenderas definitivt flera sjudningar av samma teblad.

Sil för te, storlek XL, rostfritt stål

Sil för te, storlek XL, rostfritt stål

Finmaskig tesil av högkvalitet med en hålalre. Diameter 8,0 cm och total diameter med hållaren är 12,5 cm. Passar till att brygga högst ungefär 2,0 liter te. Kan maskintvättas.

Jasminblomma 100 %

Jasminblomma 100 %

100 % jasminblommor från den nyaste plockningen. Naturligt koffeinfritt örtte, som har en läcker och blommig smak.

Dotters örhänge-grönt jasminte

Dotters örhänge-grönt jasminte

Tebuskes tippar som har knutits för hand och smaksatt med färska jasminblommor, som har tillläggats på teet när det har torkats. Teet har en naturligt söt och himmelsk läckert jasminsmak. Rekommenderas definitivt flera sjudningar av samma teblad.

Svart lavendel-lime-myntate, organiskt

Svart lavendel-lime-myntate, organiskt

Smaksatt organiskt svart te som innehåller kinesiskt svart te, lavendel, eukalyptus, apelsin, pepparmynta, citron, moringa, bloklint och ringblomma. Bryggt te har en frisk, blommig och aromatisk smak.

Keramisk tekanna 0,9 L, lime

Keramisk tekanna 0,9 L, lime

Limegrön keramisk tekanna med en kapacitet på 0,9 liter. Kommer med en högkvalitativ tesil gjord av rostfritt stål. Kan maskintvättas.

Keramisk tekanna 0,9 L, blå

Keramisk tekanna 0,9 L, blå

Blå keramisk tekanna med en kapacitet på 0,9 liter. Kommer med en högkvalitativ tesil gjord av rostfritt stål. Kan maskintvättas.

Pu

Pu'er-tebrick 400 g, mörka

400 g tebrick med medelstark mörka-typ av (shu) pu'er-te av högt kvalitet från provinsen Yunnan i Kina. Teet har plockats i 2007. Tebladerna har formats till en tegel. Den nödvändiga mängden löv lossnar från den för bryggningen. Bryggt te har mycket smakligt, naturligt sött och mjukt smak med klar pu'er-typisk jordnärä och tryffelaktig nyans.

Tekannans pip rengöringsborste

Tekannans pip rengöringsborste

Tekannans pip rengöringsborste. Kan maskintvättas.

Keramisk tekanna 0,6 L, röd

Keramisk tekanna 0,6 L, röd

Röd keramisk tekanna med en kapacitet på 0,6 liter. Kommer med en högkvalitativ tesil gjord av rostfritt stål. Kan maskintvättas.

Keramisk tekanna 0,6 L, vit

Keramisk tekanna 0,6 L, vit

Vit keramisk tekanna med en kapacitet på 0,6 liter. Kommer med en högkvalitativ tesil gjord av rostfritt stål. Kan maskintvättas.

En Shi Yu Lu-grönt te, organiskt

En Shi Yu Lu-grönt te, organiskt

Värderad organiskt osmaksatt grönt te klassiker från povinsen Hubei i Kina. Innehåller endast tebuskens knoppar och högsta blad som har stammats för att avslöja den speciella smaken av detta te. Bryggt te har en vacker grön färg och en smak som är färsk, naturligt söt och med lite umami.

Vitt fänkålte

Vitt fänkålte

Smaksatt vitt te från länet Lingyun i Kina, som innehåller långa teblad, som är täckta av fint vitt hår. Teet har smaksatt med äkta fänkålsfrön från Egypten. Bryggt korngult te har en söt jordnära smak som like liknar lakrits och nyanser av säd.

Keramisk tekanna 0,6 L, blå

Keramisk tekanna 0,6 L, blå

Blå keramisk tekanna med en kapacitet på 0,6 liter. Kommer med en högkvalitativ tesil gjord av rostfritt stål. Kan maskintvättas.

Tekanna, gjutjärn

Tekanna, gjutjärn

Fin blå tekanna av gjutjärn med emaljerad insida. Tekannans volym är 1,0 liter och en sil medföljer.

Tekanna, gjutjärn

Tekanna, gjutjärn

Fin blå tekanna av gjutjärn med emaljerad insida. Tekannans volym är 0,8 liter och en sil medföljer.

Svart Gunpowder-te

Svart Gunpowder-te

Traditionellt handgjorda "krutpärlor" från provinsen Fujian i Kina. Ett läckert te, som har en utmärk aromatisk, naturligt söt, blommig och lite rökig smak.

Sil för te, storlek XS, rostfritt stål

Sil för te, storlek XS, rostfritt stål

Finmaskig tesil av högkvalitet med en hålalre. Diameter 5,1 cm och total diameter med hållaren är 9,5 cm. Passar till att brygga högst ungefär 0,25 liter te. Kan maskintvättas.

Chasen-bambusked för matcha-te

Chasen-bambusked för matcha-te

Traditionell chashaku (tesked) av bambu som har tillverkats i Kina. Används när man prepareras matcha te - för att dosera teet.

Kinesisk gongfu-tekanna 1,4 dl

Kinesisk gongfu-tekanna 1,4 dl

Gongfu-tekanna av lera som rymmer cirka 1,4 dl. Traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Kinesisk gongfu-tekanna 1,1 dl

Kinesisk gongfu-tekanna 1,1 dl

Gongfu-tekanna av lera som rymmer cirka 1,1 dl. Traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Kinesisk gongfu-tekanna 1,2 dl

Kinesisk gongfu-tekanna 1,2 dl

Gongfu-tekanna av lera som rymmer cirka 1,2 dl. Traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Kinesisk gongfu-tekanna 1,2 dl

Kinesisk gongfu-tekanna 1,2 dl

Gongfu-tekanna av lera som rymmer cirka 1,2 dl. Traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Kinesisk gongfu-tekanna 1,0 dl

Kinesisk gongfu-tekanna 1,0 dl

Gongfu-tekanna av lera som rymmer cirka 1,0 dl. Traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Kinesisk gongfu-tekanna 1,0 dl

Kinesisk gongfu-tekanna 1,0 dl

Gongfu-tekanna av lera som rymmer cirka 1,0 dl. Traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Kinesisk gongfu-tekanna 1,7 dl

Kinesisk gongfu-tekanna 1,7 dl

Gongfu-tekanna av keramik som rymmer cirka 1,7 dl. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Kinesisk gongfu-tekanna 1,2 dl

Kinesisk gongfu-tekanna 1,2 dl

Gongfu-tekanna av keramik som rymmer cirka 1,2 dl. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Siberian Ginseng 100 %

Siberian Ginseng 100 %

100 % siberian ginseng från den nyaste plockningen. Naturligt koffeinfritt örtte, som har en aromatisk och jordnära smak.

Green Dragon Pearl -grönt te

Green Dragon Pearl -grönt te

Osmaksatt grönt te av hög kvalitet som innehåller tebuskes tippar som har knutits för hand i pärlform. Teet har en naturligt söt och himmelsk läckert smak. Rekommenderas definitivt flera sjudningar av samma teblad.

Lu Mu Dan grönt pion

Lu Mu Dan grönt pion

Osmaksatt grönt te av hög kvalitet från provinsen Anhui i Kina, som innehåller tebuskens tippar som har knutits för hand till en rosett. Teet har en naturligt söt och frisk smak. Rekommenderas definitivt flera sjudningar av samma teblad. Kan bryggas på samma sätt som ett lösbladte eller servera en rosett/kopp.

Baihao Yinzhen-silvernål

Baihao Yinzhen-silvernål

Ett av världens mest värderade osmaksatta vita teer från provinsen Fujian i Kina. Innehåller endast handplockade vithåriga oöppnade knoppar från Da Baista-teplantsorten. Bryggt te har en smak som är naturligt söt och läcker. Rekommenderas definitivt flera sjudningar av samma teblad.

Keramisk tekanna 0,45 L, röd

Keramisk tekanna 0,45 L, röd

Röd keramisk tekanna med en kapacitet på 0,45 liter. Kommer med en högkvalitativ tesil gjord av rostfritt stål. Kan maskintvättas.

Junshan yinshen-gult te

Junshan yinshen-gult te

Ett av världens mest värderade osmaksatta gula teer (Qun Ti Zhong-teplantsorten) från ön Jun Shan i provinsen Hunan i Kina. Innehåller endast handplockade oöppnade knoppar. Bryggt te har mjuk, naturligt söt och frisk smak med nyanser av blommor och honung. Rekommenderas definitivt flera sjudningar av samma teblad.

China Keemun Gongou-svart te

China Keemun Gongou-svart te

Osmaksatt svart te med elegant arom från provinsen Anhui i Kina. Bryggt te har en vacker rödbrun färg. Smaken har lädernyanser och eftersmaken är blommig med stark naturlig sötma. Testa definitivt också att brygga i 80 grader och du får ett te med även mer naturlig sötma och blommig smak.

Tekannavärmare, gjutjärn

Tekannavärmare, gjutjärn

Tekannavärmare i gjutjärn. En eller flera värmeljus placeras i värmaren och ljusets värme håller teet i tekannan varm.

Tekanna i glas 0,45 L

Tekanna i glas 0,45 L

Tekanna i glas med en kapacitet på 0,45 liter. Innehåller inte en sil. Kan maskintvättas.