svenska 
svenska 

Indien

Öppna/stänga meny

Indien

Tehandeln Veiströms produkterna innehåller inte konstgjorda tillsatser såsom smakämnen.


 /   
Sortering:

Spicy Black Chai-svart te

Spicy Black Chai-svart te

Superpopulärt Tehandeln Veiströms indiskt svart Chai-te med en aromatisk, fyllig och het smak. Njuta av med mjölk, bryggd till mjölk eller som sådan.

Darjeeling TGFOP

Darjeeling TGFOP

Osmaksatt svart te från Sydbengali i Indien. Innehåller högkvalitativa (TGFOP) tebuskens gyllene knoppar och högsta blad. Teet har en smak med blommighet och tork hö, lakrits och honung nyanser. Bryggt te är ljusrött.

Indiskt chai-te

Indiskt chai-te

Tehandeln Veiströms populärt chai-te som har smatsatt på klassiskt sätt med en kryddig, aromatisk och fyllig smak. Läckert som sådan. Kan också bryggas i mjölk eller njutas med mjölk på det traditionella indiska sättet.

Darjeeling FOP-svart te

Darjeeling FOP-svart te

Osmaksatt svart te från Sydbengali i Indien. Innehåller högkvalitativa (FOP) tebuskens högsta blad. Teet har en smak med blommighet och tork hö, lakrits och honung nyanser. Bryggt te är ljusrött.

Assam Jalinga, organiskt, fairtrade, CO2-fri

Assam Jalinga, organiskt, fairtrade, CO2-fri

Ett starkare svart te från tegården Jalinga som bara producerar organiskr och kolfritt te som är ackså mycket smakligt. Bryggt te har en fyllig smak med nyanser av säden. Det här är typiskt för indiskt te. Gott som sådant men också med mjölk och sötningsmedel.

English Breakfast FOP

English Breakfast FOP

En klassisk medelstark blandning med storblad te från India och Sri Lanka. Bryggt te smakar som en traditionell engelsk blandning och är gott som sådant men också med mjölk och sötningsmedel.

Darjeeling SFTGFOP-svart te

Darjeeling SFTGFOP-svart te

Osmaksatt darjeeling-te från Tegården Badamtam i Sydbengali i Indien med te av det bästa kvalitet. Innehåller högkvalitativa tebuskens gyllene knoppar och högsta blad. Teet har en smak med blommighet och tork hö och honung nyanser.

Darjeeling First Flush, organiskt

Darjeeling First Flush, organiskt

Darjeeling First Flush-te (första plockning på året) som kallas teernas champagne från Tindharia-tegård i Indien. Detta teet är riktigt är ett oolongte för att dets högkvalitativt teblad har inte oxiderats helt, men teet är från mellan grönt och svart te. Teet har blommighet och tork hö, lakrits och honung nyanser. Bryggt te är ljusgrönt. Samma teblad bör definitivt bryggas många gånger och det sägs att tredje sjudningen har mest balanserad smak.

Darjeeling First Flush FTGFOP1, organiskt

Darjeeling First Flush FTGFOP1, organiskt

Darjeeling First Flush-te (första plockning på året) som kallas teernas champagne från Tindharia-tegård i Indien. Detta teet är riktigt är ett oolongte för att dets högkvalitativt teblad har inte oxiderats helt, men teet är från mellan grönt och svart te. Teet har blommighet och tork hö, lakrits och honung nyanser. Bryggt te är ljusrött. Samma teblad bör definitivt bryggas många gånger och det sägs att tredje sjudningen har mest balanserad smak.

Assam Jalinga BOP, organiskt, fairtrade, CO2-fri

Assam Jalinga BOP, organiskt, fairtrade, CO2-fri

Ett starkare (BOP) svart te från tegården Jalinga (delstaten Assam, Indien) som bara producerar organiskr och kolfritt te. Teet innehåller teblad av hög kvalitet (OP) som har krossats (Broken) så att det ser ut som malen kaffe efter teet har torkats. Bryggt te har en stark och aromatisk smak med nyanser av säden. Bra val för den, som älskar jättestarkt te!

Darjeeling Margaret

Darjeeling Margaret's Hope, andra plockningen

Osmaksatt svart andra plockningen darjeeling-te från den välkända tegården Margaret's Hope i Indien. Bryggt te har blommighet och tork hö, lakrits och honung nyanser. Samma teblad bör definitivt bryggas många gånger och det sägs att tredje sjudningen har mest balanserad smak. Detta teet är riktigt är ett oolongte för att dets högkvalitativt teblad har inte oxiderats helt, men teet är från mellan grönt och svart te.

Assam SFTGFOP1, Harmutty

Assam SFTGFOP1, Harmutty

Appskattat medelstarkt osmaksatt svart te från tegården Harmutty (grundad 1870, provinsen Assam, Indien). Innehåller te av bäst kvalitet samt tebuskens guldfärgade knoppar. Bryggt te har en fyllig, lite maltig och kryddig smak.