svenska 
0 produkter - | 0,00 €
svenska 
0 produkter - | 0,00 €
 • Matcha-te av hög kvalitet

  Produkter från världens bästa producenter, så som Marukyu Koyamaen (Uji, Japan)

  Läs mer
 • Har du redan smakat pu'er-te?

  "Äkta svart te" överraskar dig med sin aromrika men mjuka smak

  Läs mer
 • Chadō - Japanskt Te

  Tehandeln Veiström är specialiserad på japanska "teceremoni"-prylar (dōgu)

  Läs mer

Alla produkter

Tehandeln Veiströms produkterna innehåller inte konstgjorda tillsatser såsom smakämnen.

 /   
Tehandelsmans™ Earl Grey Green, organiskt

Tehandelsmans™ Earl Grey Green, organiskt

Kinesiskt grönt te, som har plockad under våren och smaksatt med äkta bergamottfrukt från Italien. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har flyllig bergamottsmak med naturlig sötma.

Tehandelsmans™ Earl Grey White

Tehandelsmans™ Earl Grey White

Kinesiskt vitt te, som har smaksatt med äkta bergamottfrukt från Italien. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har flyllig bergamottsmak med naturlig sötma.

Tehandelsmans™ Earl Grey Rooibos, organisk

Tehandelsmans™ Earl Grey Rooibos, organisk

Sydafrikanskt rooibosörtte som har smaksatts med äkta bergamottfrukt från Italien. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt örtte har en fyllig och läcker bergamottsmak med naturlig sötma.

Kinesiskt Sencha, organiskt

Kinesiskt Sencha, organiskt

Klassiskt kinesiskt grönt organiskt te, som har plockad under våren. Bryggt te har vackert ljusgrönt färg och en arom med tork hö och frukter. Smaken är mjukt och med naturlig sötma.

Lin Yun White Downy

Lin Yun White Downy

Osmaksatt vitt te med utmärk prisvärdhet från distriktet Lin Yun i Kina. Långa teblad, som är täckta av fint vitt hår. Bryggt korngult te har naturlig söthet och smaken har nyanser av frukt och säd.

Honeybush, osmaksatt

Honeybush, osmaksatt

Osmaksatt sydafrikanskt honeybush-örtte. Smaken i teet liknar den i rooibos. Den är mjuk, söt och med honungsnyanser. Bryggt te har rödbrunt färg och det är naturligt koffeinfritt.

China Keemun Gongou

China Keemun Gongou

Osmaksatt svart te med elegant arom från provinsen Anhui i Kina. Bryggt te har en vacker rödbrun färg. Smaken har lädernyanser och eftersmaken är blommig med stark naturlig sötma. Testa definitivt också att brygga i 80 grader..

Darjeeling FOP

Darjeeling FOP

Osmaksatt svart te från Sydbengali i Indien. Teet har blommighet och tork hö, lakrits och honung nyanser. Bryggt te är ljusrött. Samma teblad bör definitivt bryggas många gånger och det sägs att tredje sjudningen har mest balanserad smak.

Assam TGFOP

Assam TGFOP

Ett starkare svart te, som är en indisk klassiker. Det är hög kvalitet på tebladen (TGFOP) och teet innehåller massor av tebuskens guldfärgade knoppar. Bryggt te är rödbrunt och har en fyllig, maltig smak som har nyanser av säden. Det här är typiskt för indiskt te. Gott också med mjölk och sötningsmedel.

Smakligt Lingon Vanilj, organiskt

Smakligt Lingon Vanilj, organiskt

Läckert bladning med äkta lingon, vanilj och svart te från Indien och Sri Lanka. Tehandeln Veiström använder endast äkta vanilj (vegan) och alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckra. Bryggt te har en flyllig och bärlig smak med naturlig sötma.

Grönt Päron Te, organiskt

Grönt Päron Te, organiskt

Kinesiskt grönt sencha, som har plockad under våren och smaksatt med äkta päron. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä. Bryggt te har flyllig och läcker päronsmak med naturlig sötma.

Grönt Apelsin Te, organiskt

Grönt Apelsin Te, organiskt

Kinesiskt grönt sencha, som har plockad under våren och smaksatt med äkta apelsin. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä. Bryggt te har flyllig och läcker apelsinsmak med naturlig sötma.

Grönt Mynta Te

Grönt Mynta Te

Starkt grönt gunpowder-te och naturligt söt och läcker marockansk mynta (nana-mynta) som en kombination, som är samtidigt fyllig och med frisk myntasmak. Bryggt te har grön-orange färg och intensiv smak med naturlig sötma. Rekommenderats flera sjudningar av de samma teblad.

Tehandelsmans™ Grönt Kanel Te, organiskt

Tehandelsmans™ Grönt Kanel Te, organiskt

Kinesiskt grönt te, som har plockad under våren och smaksatt med äkta läcker kanel från Madagaskar. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har naturlig sötma och en fyllig kanelsmak med nyanser av nejlika.

Tehandelsmans™ Svart Kanel Te, organiskt

Tehandelsmans™ Svart Kanel Te, organiskt

Medelstarkt indiskt svart te, som har smaksatts med äkta läcker kanelbladsolja. Alla ingredienser är organiska och Tehandeln Veiström har smaksatt drycken själv. Bryggt te har naturlig sötma och en stark kanelsmak med nyanser av nejlika.

Svart Kenyans BOP

Svart Kenyans BOP

Osmaksatt svart te från Kenya, som innehåller teblad av hög kvalitet (OP) som har krossats (Broken) så att det ser ut som malen kaffe efter teet har torkats. Bryggt te har en stark och aromatisk smak. Bra val för den, som älskar jättestarkt te!

Jasmin Lykta

Jasmin Lykta

Tebuskes tippar som har handknuten i lyktaform, som öppnar när teet bryggs. Varje lykta har smakats med ca 200'000 handplockade jasminblommor. Teet har en naturligt söt och himmelsk läckert jasminsmak, som är mjuk samtidigt. Rekommenderats definitivt flera sjudningar av de samma teblad.

Gun Powder Black

Gun Powder Black

Osmaksatt svart te med mjuk arom från Fujian Provinsen i Kina. Innehåller teblad som har rullats till små "nystan", som öppnar sig i vattnet. Bryggt te är mörktorange och aromatiskt. Smaken har en nästan omärkbar rökig nyans. Var försiktig med bryggningen så att teet inte blir beskt.

Classic China Oolong

Classic China Oolong

Traditionellt medeloxiderat kinesiskt oolongte (tetyp som ligger mellan grönt och svart te). Bryggt te har mjuk smak och naturligt söthet.

Kamomill 100 %

Kamomill 100 %

Kroatisk 100 % kamomillblomman av högkvalitet från den nyaste plockningen. Läckert och kaffeinfri klassiskt örtte, som är bryggt ljusgult. Smakar mjuk och blommig

Vitt Ros Te

Vitt Ros Te

Vitt te som är smaksmatt med ros. Det här teet har fått sin smak från färska blomblad och rosblommor, som har lagts i vid torkningen av teet. Den huvudsakliga ingrediensen är långa teblad, som är täckta med fint vitt hår. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta + läckrä. Bryggt elegant ljusgult te har en mjuk rossmak och naturlig sötma.

Grönt Ingefära Citrus Te, organiskt

Grönt Ingefära Citrus Te, organiskt

Kinesiskt grönt sencha, som har plockad under våren och smaksatt med organisk ingefära, citron och bergamottfrukt. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä. Bryggt te har litet kryddig citron smak med ingefära och naturlig sötma.

Tehandelsmans™ Grönt Eukalyptus Te, organiskt

Tehandelsmans™ Grönt Eukalyptus Te, organiskt

Kinesiskt grönt te, som har plockad under våren och smaksatt med äkta eukalyptus från Portugal. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har flyllig och söt eukalyptussmak med naturlig sötma.

Tehandelsmans™ Svart Eukalyptus Te, organiskt

Tehandelsmans™ Svart Eukalyptus Te, organiskt

Medelstark indiskt svart te, som har smaksatt med äkta eukalyptus från Portugal. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har naturlig sötma och en mjukt eukalyptussmak.

Silky White Tea

Silky White Tea

Osmaksatt vitt te med fin arom från Kina. Långa krulliga teblad, som är täckta av fint vitt hår. Bryggt te är korngult och en har blommig smak med naturlig söthet och en nästan omärkbar nyans av jasmin.

Grönt Citron Kamomill, organiskt

Grönt Citron Kamomill, organiskt

Frisk och läcker blandning med kinesiskt grönt te, som har plockad under våren och smaksatt med äkta citron ock kamomill. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä. Bryggt te har vacker gult-grönt färg och smaken med frisk citron och mjuk kamomill.

Yunnan Green Tea

Yunnan Green Tea

Ett starkare osmaksatt grönt te från Kina med rullade teblad. Teet har en aromrik och naturligt söt smak med svaga nyanser av rök. Var försiktig med bryggningen så att teet inte blir beskt.

Tehandelsmans™ Apelsin Rooibos, organisk

Tehandelsmans™ Apelsin Rooibos, organisk

Sydafrikanskt rooibosörtte som har smaksatts med äkta apelsin från Spanien. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt örtte har en fyllig och läcker frisk apelsinsmak med naturlig sötma.

Lapsang Souchong

Lapsang Souchong

Klassiskt svart te från provinsen Fujian i Kina. Teet är rökt med äkta barrträdsrötter. Bryggt te har vacker rödbrun färg ock fantastisk smak med rök och tjära. Testa också att brygga i 80 grader och du får en dryck som är både söt och påminner om tjärpastiller.

Gun Powder Green

Gun Powder Green

Klassiskt starkare osmaksatt grönt te från Kina, som har en aromrik och naturligt söt smak. Innehåller teblad som har rullats ihop till små kulor och teet har fått sitt namn eftersom det ser ut litet som krut. Gott te med klassisk grönt te smak. Var försiktig med bryggningen så att teet inte blir beskt.

Mao Jian Hunan Early Spring, organiskt

Mao Jian Hunan Early Spring, organiskt

Elegant osmaksatt kinesiskt grönt organiskt te, som innehåller tebuskens färska unga blad, som har plockats tidigt på våren. Bryggt te har en vacker grön färg. Smaken i teet är litet syrlig, aromatisk och fyllig. Den har nyanser av zucchini och sparris.

Yunnan Black TGFOP

Yunnan Black TGFOP

Osmaksatt svart te från Yunnan Provins i Kina med högkvalitet (TGFOP) teblad. Bryggt te har en vacker rödbrun färg och blommig smak med naturlig sötma. Testa definitivt också att brygga i 80 grader.

Apelsin Citrus Rooibos, organiskt

Apelsin Citrus Rooibos, organiskt

Sydafrikanskt rooibosörtte, som har smaksatt med äkta apelsin- och citrusolja. Alla ingredienser är organiska och 100 % naturliga. Bryggt te har flyllig och läcker apelsinsmak med naturlig sötma.

Semi-oxidized Yunnan White Tea

Semi-oxidized Yunnan White Tea

Sällsyntare osmaksatt delvis oxiderat vitt te från provinsen Yunnan i Kina. Trots att teblad av hög kvalitet har delvis oxiderats är det här teet vitt. Bryggt te har en vacker ljusbrun färg och härligt örtrik smak med torkad hö och naturlig sötma.

Svart Apelsin Te, organiskt

Svart Apelsin Te, organiskt

Med äkta apelsinolja smaksatt svart te (Indien, Sri Lanka). Alla ingredienser är organiska och 100 % naturliga. Bryggt te har flyllig apelsinsmak med naturlig sötma.

Kinesiskt Genmaicha

Kinesiskt Genmaicha

Kinesiskt grönt sencha och rostat ris som en överraskande men läcker kombination. Bryggt te är ljusgrönt, sött och med en kraftigt rostad smak.

Tehandelsmans™ Vitt Eukalyptus Te

Tehandelsmans™ Vitt Eukalyptus Te

Vitt te, som har smaksatt med äkta eukalyptusolja. Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har flyllig och mjuk söt eukalyptussmak med naturlig sötma.

Tehandelsmans™ Eukalyptus Rooibos, organisk

Tehandelsmans™ Eukalyptus Rooibos, organisk

Sydafrikanskt rooibosörtte, som har smaksatt med äkta eukalyptusolja. Alla ingredienser är organiska och Tehandeln Veiström har smaksatt drycken själv. Bryggt örtte har flyllig och söt eukalyptussmak med naturlig sötma.

Longjing Dragon Well Tea

Longjing Dragon Well Tea

En av de mest ansett te, som plockas av Longjing bys tegårds i Hanzhou-bergen i Zhejiang Provins i Kina. Teet kallas också drakbrunnen och när bryggt dess drakensfjälliga stora platta blader ger et te, som har en unik smak. Bryggt te har en ljusgrönt färg och fruktig arom. I teets smaken smakar dess växtningområdets synenrligen surigt jordmån, som i teet producerar en härligt, naturligt litet söt dryck, som är aromatisk, stram och väldigt läckert.

Hibiscus 100 %

Hibiscus 100 %

Hibiscus-örtte har många namn och till exempel i Egypten kallas det för carcade. Hibiscus innehåller roselle-växtens blommor och det är en mycket gammal dryk. Det sägs att det var jättepopulär dryck som faraonerna i forntida Egypten älskade. Många känner hibiscus från rödfärgade frukt- och örtteer som vanligtvis innehåller det. Det är just hibiscus som ger dem deras typiska röda färg. Hibiscus kan drickas såväl kallt och varmt. Den djupröda drycken har en behaglig jordnära smak och dess bäriga, skarpa smak blir mjukare med socker som ibland används ganska mycket. Avnjut varmt eller kallt!

Anisisop 100 %

Anisisop 100 %

Läcker anisisop är en ansedd örtteört. Den bryggda drycken har en grönaktig färg och smaken är en härlig kombination av stark naturlig sötma, anis och grönt te med lakrits- och karamellnyanser.

Svartvinbärsblad 100 %

Svartvinbärsblad 100 %

Finländska svartvinbärblad av hög kvalitet från den senaste skörden. Läckert och populärt koffeinfritt örtte som smakar aromrikt och svartvinbärsartigt. Smaken är naturligt söt och mjuk.

Pepparmynta 100 %

Pepparmynta 100 %

Finländska pepparmynta i hög kvalinen, som kan användas till exempel som örtte eller att grydda teblandningar. Peppermynta är den starkaste myntan och väldigt läckert. En av de bästa örtteer!

Kirskål 100 %

Kirskål 100 %

Örtte, som innehåller finländska kirskål av hög kvalitet från den senaste skörden. Koffeinfritt örtte, som har en mjuk och läcker smak med nyanser av persilja och morot.

Hallonblad 100 %

Hallonblad 100 %

Örtte som innehåller finländska hallonblad av hög kvalitet från den senaste skörden. Läckert och populärt koffeinfritt örtte, som är gröngult när det har bryggts. Bryggt örtte, som har en hallonartig arom, har en naturligt söt och mjuk smak.

Tehandelsmans™ Kanel Rooibos, organisk

Tehandelsmans™ Kanel Rooibos, organisk

Sydafrikanskt rooibosörtte, som har smaksatts med äkta och utsökt aromatisk kanelbladsolja. Alla ingredienser är organiska och Tehandeln Veiström har smaksatt drycken själv. Bryggt örtte har naturlig sötma och smakar stark kanel och har en nyans av nejlika.

Tehandelsmans™ Vitt Kanel Te

Tehandelsmans™ Vitt Kanel Te

Kinesiskt vitt te, som har smaksatts med äkta läcker kanelbladsolja. Alla ingredienser är organiska och Tehandeln Veiström har smaksatt drycken själv. Bryggt te har naturlig sötma och en fyllig kanelsmak med nyanser av nejlika.

Tehandelsmans™ Svart Citron Te, organiskt

Tehandelsmans™ Svart Citron Te, organiskt

Medelstark svart te från Indien och italiensk citron. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har flyllig frisk men mjuk citronsmak med naturlig sötma.

Tehandelsmans™ Grönt Citron Te, organiskt

Tehandelsmans™ Grönt Citron Te, organiskt

Kinesiskt grönt te och italiensk citron. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har flyllig frisk men mjuk citronsmak med naturlig sötma.

Bombilla-sugrör för mate

Bombilla-sugrör för mate

Sugrör i metall, som har en sil i ena ändan. Teet avnjuts genom att man suger med munnen medan sildelen är bland tebladen. Det här är det traditionella sättet att dricka mate-te på.

Tesil i stål i kedja 6,3 cm

Tesil i stål i kedja 6,3 cm

Traditionell stor tesilboll av metall för te. Bollens diameter är 6,3 cm.

Tekanna med en sil av stål 0,8 L, vit

Tekanna med en sil av stål 0,8 L, vit

Vit keramisk tekanna med en kapacitet på 0,8 liter. Kommer med en högkvalitativ tesil gjord av rostfritt stål. Stilig och kan maskintvättas.

Keramisk tekanna med en sil 0,9 L, lime

Keramisk tekanna med en sil 0,9 L, lime

Limegrön keramisk tekanna med en kapacitet på 0,9 liter. Kommer med en högkvalitativ tesil gjord av rostfritt stål. Kan maskintvättas.

Tekanna med en sil av stål 0,8 L, svart

Tekanna med en sil av stål 0,8 L, svart

Svart keramisk tekanna med en kapacitet på 0,8 liter. Kommer med en högkvalitativ tesil gjord av rostfritt stål. Stilig och kan maskintvättas.

Keramisk tekanna med en sil 0,9 L, röd

Keramisk tekanna med en sil 0,9 L, röd

Röd keramisk tekanna med en kapacitet på 0,9 liter. Kommer med en högkvalitativ tesil gjord av rostfritt stål. Kan maskintvättas.

Tekanna 1,5 L, turkos

Tekanna 1,5 L, turkos

Turkos keramisk tekanna med en kapacitet på 1,5 liter. Innehåller inte en sil. Kan maskintvättas.

Tekanna 1,5 L, tekoppar

Tekanna 1,5 L, tekoppar

Keramisk tekanna med en kapacitet på 1,5 liter med tekopptema. Innehåller inte en sil. Kan maskintvättas.

Tekanna 1,5 L, puma

Tekanna 1,5 L, puma

Keramisk tekanna med en kapacitet på 1,5 liter med pumatema. Innehåller inte en sil. Kan maskintvättas.

Tehandelsmans™ Svart Citron Lakrits Te, organiskt

Tehandelsmans™ Svart Citron Lakrits Te, organiskt

Väldigt läckert blandning med indiskt svart te, äkta citron från Italien ock lakrits. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har en färsk cirtonsmak med flyllig lakrits.

Tehandelsmans™ Earl Grey Black, organiskt

Tehandelsmans™ Earl Grey Black, organiskt

Medelstark indiskt svart te, som har smaksatt med äkta bergamottfrukt från Italien. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har flyllig och stark bergamottsmak med naturlig sötma.

Tehandelsmans™ Svart Apelsin Te, organiskt

Tehandelsmans™ Svart Apelsin Te, organiskt

Medelstark indiskt svart te, som har smaksatt med äkta apelsiner från Spanien. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har en färsk, flyllig och söt apelsinsmak.

Rooibos, osmaksatt, organisk

Rooibos, osmaksatt, organisk

Högkvalitativ och fräschaste sydafrikanska röd buske möjligt. Detta organiskt örtte innehåller bara bästa kvalitet blad, som har oxiderats efter plockningen. Vackert orangeröd dryck, som har en mjuk färsk och litet bärliknande smak. Naturligt koffeinfritt.

Keramisk tekanna med en sil 0,6 L, lime

Keramisk tekanna med en sil 0,6 L, lime

Limegrön keramisk tekanna med en kapacitet på 0,6 liter. Kommer med en högkvalitativ tesil gjord av rostfritt stål. Kan maskintvättas.

Tehandelsmans™ Grönt Grape Te, organiskt

Tehandelsmans™ Grönt Grape Te, organiskt

Kinesiskt grönt te, som har plockad under våren och smaksatt med äkta grape från USA och Israel. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har flyllig grapesmak med naturlig sötma.

Keramisk tekanna med en sil 0,6 L, blå

Keramisk tekanna med en sil 0,6 L, blå

Blå keramisk tekanna med en kapacitet på 0,6 liter. Kommer med en högkvalitativ tesil gjord av rostfritt stål. Kan maskintvättas.

Keramisk tekanna med en sil 0,6 L, röd

Keramisk tekanna med en sil 0,6 L, röd

Röd keramisk tekanna med en kapacitet på 0,6 liter. Kommer med en högkvalitativ tesil gjord av rostfritt stål. Kan maskintvättas.

Keramisk tekanna med en sil 0,45 L, vit

Keramisk tekanna med en sil 0,45 L, vit

Vit keramisk tekanna med en kapacitet på 0,45 liter. Kommer med en högkvalitativ tesil gjord av rostfritt stål. Kan maskintvättas.

Keramisk tekanna med en sil 0,9 L, blå

Keramisk tekanna med en sil 0,9 L, blå

Blå keramisk tekanna med en kapacitet på 0,9 liter. Kommer med en högkvalitativ tesil gjord av rostfritt stål. Kan maskintvättas.

Tehandelsmans™ Grape Rooibos, organisk

Tehandelsmans™ Grape Rooibos, organisk

Sydafrikanskt rooibosörtte som har smaksatts med äkta grape från USA och Israel. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt örtte har en fyllig och läcker grapesmak med naturlig sötma.

Tehandelsmans™ Vitt Grape Te

Tehandelsmans™ Vitt Grape Te

Kinesiskt vitt te, som har smaksatt med äkta grape från USA och Israel. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har flyllig grapesmak med naturlig sötma.

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna av Yixing-lera (Zisha) som rymmer 0,12 L. Handverkad traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Grönt Jasminblomma Te OP

Grönt Jasminblomma Te OP

Äkta jasminte, som har fått sitt smak av färska jasminblommor, som har tillläggats på teet när det har torkats. Bryggt te har grön-orange färg och mjuk-syrig elegant jasminsmak. Rekommenderats flera sjudningar av de samma teblad.

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna av Yixing-lera (Zisha) som rymmer 0,53 L. Handverkad traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna av Yixing-lera (Zisha) som rymmer 0,12 L. Handverkad traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Svart Meigui Hongcha Ros Te

Svart Meigui Hongcha Ros Te

Högkvalitativt svart kinesiskt medelstarkt te som är smaksmatt med ros. Teet har fått sin smak från färska blomblad och rosblommor, som har lagts i vid torkningen av teet. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta + läckrä. Bryggt brun-orange te har en elegant och mjuk rossmak med naturlig sötma.

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna av Yixing-lera (Zisha) som rymmer 0,09 L. Handverkad traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna av Yixing-lera (Zisha) som rymmer 0,02 L. Handverkad traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna av Yixing-lera (Zisha) som rymmer 0,12 L. Handverkad traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Tekoppsil, citron, silikon

Tekoppsil, citron, silikon

Behändig tesil av livsmedelskvalitet silikon med citrontema. Kan maskintvättas.

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna av Yixing-lera (Zisha) som rymmer 0,15 L. Handverkad traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna av Yixing-lera (Zisha) som rymmer 0,15 L. Handverkad traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna av Yixing-lera (Zisha) som rymmer 0,11 L. Handverkad traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna av Yixing-lera (Zisha) som rymmer 0,11 L. Handverkad traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna av Yixing-lera (Zisha) som rymmer 0,15 L. Handverkad traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna av Yixing-lera (Zisha) som rymmer 0,1 L. Handverkad traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna av Yixing-lera (Zisha) som rymmer 0,1 L. Handverkad traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna av Yixing-lera (Zisha) som rymmer 0,15 L. Handverkad traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna av Yixing-lera (Zisha) som rymmer 0,12 L. Handverkad traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna, Yixing-lera

Gongfu-tekanna av Yixing-lera (Zisha) som rymmer 0,14 L. Handverkad traditionell tekanna som framhäver teets smaker utmärkt. Man brukar brygga te en eller ett par små koppar och samma teblad används många gånger.

Tekoppsil, jordgubbe, silikon

Tekoppsil, jordgubbe, silikon

Behändig tesil av livsmedelskvalitet silikon med jordgubbetema. kan maskintvättas.

Tekoppsil, sengångare, silikon

Tekoppsil, sengångare, silikon

Behändig tesil av livsmedelskvalitet silikon med sengångaretema. Kan maskintvättas.

Tedoseringssked, påsklämma

Tedoseringssked, påsklämma

Tedoseringssked av rostfritt stål. Lösbladtepaket normalt har temängden som tedoseringskedar per en liter eller kopp. Kan maskintvättas.

Tekoppsil, päron, silikon

Tekoppsil, päron, silikon

Behändig tesil av livsmedelskvalitet silikon med päron. Kan maskintvättas.

Lapsang Souchong, organiskt

Lapsang Souchong, organiskt

Organiskt klassiskt svart te från provinsen Fujian i Kina. Teet är rökt med äkta barrträdsrötter. Bryggt te har vacker rödbrun färg ock fantastisk piffig smak med rök och tjära. Testa också att brygga i 80 grader och du får en dryck som är både söt och påminner om tjärpastiller.

Yugen Matcha 40 g, usucha

Yugen Matcha 40 g, usucha

Malet japanskt grönt te av hög kvalitet från teplantager i Uji. Tillverkaren Marukyu Koyamaen är en av världens bästa. Detta matcha är "usucha" och i japansk tetradition ("teceremoni") en matchatyp som används när man framställer "tunnt te".

Aorashi Matcha 100 g, usucha

Aorashi Matcha 100 g, usucha

Malet japanskt grönt te av hög kvalitet från teplantager i Uji. Tillverkaren Marukyu Koyamaen är en av världens bästa. Detta matcha är "usucha" och i japansk tetradition ("teceremoni") en matchatyp som används när man framställer "tunnt te".

Kinrin Matcha 40 g, koicha

Kinrin Matcha 40 g, koicha

Malet japanskt grönt te av hög kvalitet från teplantager i Uji. Tillverkaren Marukyu Koyamaen är en av världens bästa. Detta matcha är "koicha" och i japansk tetradition ("teceremoni") en matchatyp som används när man framställer "tjock te".

Unkaku Matcha 40 g, koicha

Unkaku Matcha 40 g, koicha

Malet japanskt grönt te av hög kvalitet från teplantager i Uji. Tillverkaren Marukyu Koyamaen är en av världens bästa. Detta matcha är "koicha" och i japansk tetradition ("teceremoni") en matchatyp som används när man framställer "tjock te".

Tehandelsmans™ Svart Lime Te, organiskt

Tehandelsmans™ Svart Lime Te, organiskt

Medelstark svart te från Indien och lime från Mexico och Sri Lanka. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har frisk men mjuk smak med lime och naturlig sötma.

Tekanna+kopp-set, ankor

Tekanna+kopp-set, ankor

Grön keramisk tekanna-, kopp- och tefat-set med ankatema. Innehåller inte en sil. Kan maskintvättas.

Tekanna+kopp-set, blommor

Tekanna+kopp-set, blommor

Grå keramisk tekanna-, kopp- och tefat-set med blommatema. Innehåller inte en sil. Kan maskintvättas.

Tekanna+kopp-set, fåglar

Tekanna+kopp-set, fåglar

Blå keramisk tekanna-, kopp- och tefat-set med fågeltema. Innehåller inte en sil. Kan maskintvättas.

Tekanna+kopp-set, prickar

Tekanna+kopp-set, prickar

Flerfärgad keramisk tekanna-, kopp- och tefat-set med pricktema. Innehåller inte en sil. Kan maskintvättas.

Tekanna+kopp-set, ruter

Tekanna+kopp-set, ruter

Flerfärgad keramisk tekanna-, kopp- och tefat-set med ruttema. Innehåller inte en sil. Kan maskintvättas.

Chigi no Shiro Matcha 100 g, usucha

Chigi no Shiro Matcha 100 g, usucha

Malet japanskt grönt te av hög kvalitet från teplantager i Uji. Tillverkaren Marukyu Koyamaen är en av världens bästa. Detta matcha är "usucha" och i japansk tetradition ("teceremoni") en matchatyp som används när man framställer "tunnt te".

Eiju Matcha 40 g, koicha

Eiju Matcha 40 g, koicha

Malet japanskt grönt te av hög kvalitet från teplantager i Uji. Tillverkaren Marukyu Koyamaen är en av världens bästa. Detta matcha är "koicha" och i japansk tetradition ("teceremoni") en matchatyp som används när man framställer "tjock te".

Tehandelsmans™ Svart Grape Te, organiskt

Tehandelsmans™ Svart Grape Te, organiskt

Medelstark indiskt svart te, som har smaksatt med äkta grape från USA och Israel. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har flyllig grapesmak med naturlig sötma.

Kamomill 100 %

Kamomill 100 %

Finsk 100 % kamomillblomman av högkvalitet från den nyaste plockningen. Läckert och kaffeinfri klassiskt örtte, som är bryggt ljusgult. Smakar mjuk och blommig.

Tehandelsmans™ Earl Grey Elegance, organiskt

Tehandelsmans™ Earl Grey Elegance, organiskt

Indiskt svart te, smaksatt med äkta bergamottfrukt från Italien och mandarin. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har frisk flyllig smak med bergamott, mandarin och naturlig sötma.

Tesil av rostfritt stål 6 cm - 14,5 cm

Tesil av rostfritt stål 6 cm - 14,5 cm

Tesil av högkvalitet gjort av perforerat rostfritt stål. Minsta diameter 6,0 cm och total diameter med vikbara hållarna är 15,5 cm. Passar till att brygga högst ungefär 0,5 liter te. Kan maskintvättas.

Tesil av rostfritt stål 5,8 cm - 9,5 cm

Tesil av rostfritt stål 5,8 cm - 9,5 cm

Tesil av högkvalitet gjort av perforerat rostfritt stål. Minsta diameter 5,8 cm och total diameter med hållarna är 9,5 cm. Passar till att brygga högst ungefär 0,5 liter te. Kan maskintvättas.

China Gun Powder Green, organiskt

China Gun Powder Green, organiskt

Organiskt klassiskt starkare osmaksatt grönt te från Kina, som har en aromrik och naturligt söt smak. Innehåller teblad som har rullats ihop till små kulor och teet har fått sitt namn eftersom det ser ut litet som krut. Gott te med klassisk grönt te smak. Var försiktig med bryggningen så att teet inte blir beskt.

Sil för te, storlek M, svart

Sil för te, storlek M, svart

Finmaskig tesil av högkvalitet. Minsta diameter 5,9 cm och total diameter med hållarna är 9,7 cm. Passar till att brygga högst ungefär 0,5 liter te. Kan maskintvättas.

Sil för te, storlek L, svart

Sil för te, storlek L, svart

Finmaskig tesil av högkvalitet. Minsta diameter 6,5 cm och total diameter med hållarna är 10,5 cm. Passar till att brygga högst ungefär 1,5 liter te. Kan maskintvättas.

Sil för te, storlek M, röd

Sil för te, storlek M, röd

Finmaskig tesil av högkvalitet. Minsta diameter 5,9 cm och total diameter med hållarna är 9,7 cm. Passar till att brygga högst ungefär 0,5 liter te. Kan maskintvättas.

Tesil av rostfritt stål, storlek L

Tesil av rostfritt stål, storlek L

Tesil i rostfritt stål med ett finmaskigt nät av högkvalitet. Minsta diameter 7,2 cm och total diameter utan hållare (3,1 cm) är 8,5 cm. Passar till att brygga högst ungefär 1,3 liter te. Kan maskintvättas.

Tesil av rostfritt stål, storlek XS

Tesil av rostfritt stål, storlek XS

Tesil i rostfritt stål med ett finmaskigt nät av högkvalitet. Minsta diameter 5,1 cm och total diameter utan hållare (3,1 cm) är 6,1 cm. Passar till att brygga högst ungefär 0,25 liter te. Kan maskintvättas.

Chashaku -tesked, bambu

Chashaku -tesked, bambu

Mätningssked för japanskt matcha-te. Material bambu. Tillverkad i Kina.

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar.

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar.

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar.

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar.

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar.

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar.

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar.

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar.

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar.

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar.

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar.

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar.

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar.

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar.

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar.

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar.

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar.

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Äkta japansk teskål. Handgjort exemplar.

Tekoppsil, T Man, silikon

Tekoppsil, T Man, silikon

Behändig tesil av livsmedelskvalitet silikon med T Man -tema. Kan maskintvättas.

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Grönt Jasmin Te OP, organiskt

Grönt Jasmin Te OP, organiskt

Organiskt jasminte, som har smaksatt bara med färska jasminblommor, som har tillläggats på teet när det har torkats. Bryggt te har grön-orange färg och mjuk-syrig fyllig jasminsmak. Rekommenderats flera sjudningar av de samma teblad.

Tehandelsmans™ Svart Earl Grey

Tehandelsmans™ Svart Earl Grey

First Flush (första plockning på året) som kallas teernas champagne smaksatt smaksatt med äkta bergamottfrukt från Italien. Bryggt har en smak som är en kombination av fyllig bergamot och darjeelings blommighet och tork hö, lakrits och honung nyanser. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv.

Tehandelsmans™ Grönt Lime Te, organiskt

Tehandelsmans™ Grönt Lime Te, organiskt

Kinesiskt grönt te, som har plockad under våren och smaksatt med äkta lime från Mexico och Sri Lanka. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har frisk men mjuk smak med lime och naturlig sötma.

Darjeeling First Flush, Annual Special Edition

Darjeeling First Flush, Annual Special Edition

Darjeeling First Flush-te (första plockning på året) som kallas teernas champagne från Tindharia-tegård i Indien. Teet har blommighet och tork hö, lakrits och honung nyanser. Bryggt te är ljusgrönt. Samma teblad bör definitivt bryggas många gånger och det sägs att tredje sjudningen har mest balanserad smak.

Japanskt Sencha, Fujiyama

Japanskt Sencha, Fujiyama

Osmaksatt färskt japanskt sencha, som har plockats tidigt under våren. Teet är från Shizuoka som ligger i Fujiyamas bergssluttningar. Bryggt te har en vacker ljusgrön färg och en smak med nyanser från det bästa japanska teet, litet umami och naturlig sötma.

Japanskt Sencha, organiskt

Japanskt Sencha, organiskt

Uppskattat organiskt och färskt japanskt sencha från allmänt känd Uchiyama-familjens tegård i Japan, som har plockats tidigt under våren. Teet är från Shizuoka som ligger i Fujiyamas bergssluttningar. Bryggt te har en vacker limegrön färg och en smak med nyanser från det bästa japanska teet, medelstark umami, fruktighet och naturlig sötma.

Japanskt sencha, Fuji

Japanskt sencha, Fuji

Japanskt färskt sencha, som har plockats tidigt under våren. Teet är från Shizuoka som ligger i Fujiyamas bergssluttningar. Bryggt te har en vacker ljusgrön färg och en smak med nyanser från det bästa japanska teet, medelstark umami och naturlig sötma.

Japanskt sencha h2

Japanskt sencha h2

Osmaksatt färskt japanskt sencha från vårens sista plockning. Eftersom plockningen skett sent på våren är smaken starkare, mer aromrik och mer intensiv. Färgen på det nybryggda teet är vacker limegrön och den fylliga smaken är umamiaktig och naturligt söt.

Japanskt Bancha, organiskt

Japanskt Bancha, organiskt

Japanskt färskt bancha med te, som har plockat på hösten. Bryggt te har en vacker ljusgrön färg och en smak med frugtiga nyanser och naturlig sötma.

Tammerfors Te, organiskt

Tammerfors Te, organiskt

Officiellt Tammerfors Vapente med medelstark svart te, som har smaksatt med äkta apelsiner från Spanien, Bourbon-vanilj och litet lingonbär. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Läckert bryggt te har en färsk, flyllig och söt apelsin-bärsmak.

Gongfu-tekanna 0,17 L, vit

Gongfu-tekanna 0,17 L, vit

Keramisk vit tekanna med en kapacitet på 0,17 liter. Innehåller inte en sil.

Gongfu-temaskot, Buddha, lera

Gongfu-temaskot, Buddha, lera

Oglaserad lera temaskot ("tea pet") med Buddha-tema.

Gongfu-temaskot, Buddha, gul, lera

Gongfu-temaskot, Buddha, gul, lera

Oglaserad lera temaskot ("tea pet") med Buddha-tema.

Gongfu-temaskot, Buddha, vit, lera

Gongfu-temaskot, Buddha, vit, lera

Oglaserad lera temaskot ("tea pet") med Buddha-tema.

Gongfu-temaskot, vis man, blå, lera

Gongfu-temaskot, vis man, blå, lera

Oglaserad lera temaskot ("tea pet") med vis man-tema.

Gongfu-temaskot, groda och tumme, lera

Gongfu-temaskot, groda och tumme, lera

Oglaserad lera temaskot ("tea pet") med groda och tumme-tema.

Gongfu-temaskot, svin, blå, lera

Gongfu-temaskot, svin, blå, lera

Oglaserad lera temaskot ("tea pet") med svin-tema.

Gongfu-temaskot, Buddha, blå, lera

Gongfu-temaskot, Buddha, blå, lera

Oglaserad lera temaskot ("tea pet") med Buddha-tema.

Gongfu-temaskot, Buddha, rosa, lera

Gongfu-temaskot, Buddha, rosa, lera

Oglaserad lera temaskot ("tea pet") med Buddha-tema.

Gongfu-temaskot, vis man, gul, lera

Gongfu-temaskot, vis man, gul, lera

Oglaserad lera temaskot ("tea pet") med vis man-tema.

Gongfu-temaskot, Buddha, röd, lera

Gongfu-temaskot, Buddha, röd, lera

Oglaserad lera temaskot ("tea pet") med Buddha-tema.

Gongfu-temaskot, vis man, lera

Gongfu-temaskot, vis man, lera

Oglaserad lera temaskot ("tea pet") med vis man-tema.

Gongfu-temaskot, svin, gul, lera

Gongfu-temaskot, svin, gul, lera

Oglaserad lera temaskot ("tea pet") med svin-tema.

Tehandelsmans™ Earl Grey Royal, organiskt

Tehandelsmans™ Earl Grey Royal, organiskt

Te, vars smak är samtidigt elegant och stilig, stark och balanserad. En blandning med indiskt svart te av hög kvalitet och äkta italiensk bergamottfrukt, smaksatt med en nypa spansk lavendel. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckra och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har en aromrik, fyllig ock läcker smak.

Tehandelsmans™ Earl Grey Limone, organiskt

Tehandelsmans™ Earl Grey Limone, organiskt

Indiskt svart te, smaksatt med äkta bergamottfrukt från Italien och frisk citron. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har frisk flyllig smak med bergamott och citron.

Tekanna, Yokode no kyusu

Tekanna, Yokode no kyusu

Keramisk tekanna med en kapacitet på 0,15 liter med sidohandtag. Innehåller inte en sil.

Gongfu-tebricka, storlek S

Gongfu-tebricka, storlek S

Tebricka av bambu och keramik (storlek S) som används i kinesisk tetradition ("kinesisk teceremoni").

Gongfu-tebricka, storlek S

Gongfu-tebricka, storlek S

Tebricka av bambu (storlek S) som används i kinesisk tetradition ("kinesisk teceremoni").

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Chawan, äkta japansk teskål, vintage

Gongfu-tebricka, storlek S

Gongfu-tebricka, storlek S

Tebricka av bambu (storlek S) som används i kinesisk tetradition ("kinesisk teceremoni").

Gongfu-tebricka, storlek L

Gongfu-tebricka, storlek L

Tebricka av bambu (storlek L) som används i kinesisk tetradition ("kinesisk teceremoni").

Gongfu-tekanna 0,2 L, vit celadon

Gongfu-tekanna 0,2 L, vit celadon

Celadon-tekanna med en kapacitet på 0,2. Innehåller inte en sil.

Tesil av rostfritt stål, storlek XL

Tesil av rostfritt stål, storlek XL

Tesil i rostfritt stål med ett finmaskigt nät av högkvalitet. Minsta diameter 8,0 cm och total diameter utan hållare (3,1 cm) är 9,5 cm. Passar till att brygga högst ungefär 1,5 liter te. Kan maskintvättas.

Tesil av rostfritt stål, storlek S

Tesil av rostfritt stål, storlek S

Tesil i rostfritt stål med ett finmaskigt nät av högkvalitet. Minsta diameter 5,6 cm och total diameter utan hållare (3,1 cm) är 6,7 cm. Passar till att brygga högst ungefär 0,4 liter te. Kan maskintvättas.

Tesil av rostfritt stål, storlek M

Tesil av rostfritt stål, storlek M

Tesil i rostfritt stål med ett finmaskigt nät av högkvalitet. Minsta diameter 6,0 cm och total diameter utan hållare (3,1 cm) är 7,5 cm. Passar till att brygga högst ungefär 1,0 liter te. Kan maskintvättas.

Grönt Äpple Kanel Te, organiskt

Grönt Äpple Kanel Te, organiskt

Kinesiskt grönt sencha, som har plockad under våren och smaksatt med äkta äpple och kanel. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä. Bryggt te har flyllig och läcker äpple- och kanelsmak med naturlig sötma.

Fruity Rooibos, organiskt

Fruity Rooibos, organiskt

Med äkta nypon och kamomill smaksatt organiskt örtte från Sydafrika, som har tillverkats av fermenterade blad från rooibosbuske. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä. Naturligt koffeinfritt dryck är röd och har sött bärsmak.

Vitt lös-Pu

Vitt lös-Pu'er

Mindre vanligt lösblad sheng-typ pu'er-te, som har tillverkats av oöppnad knoppar av tebuske. Bryggt te har mycket smakligt, naturligt sött och mjukt smak med klar pu'er-typisk jordnärä smak.

Elektronisk termometer för tevatten, TP010

Elektronisk termometer för tevatten, TP010

Digitalisk värmemätare gör det möjligt att brygga gott te. Med mätaren väljer du lätt den rätta temperaturen för varje te. Batteriet medföljer.

Gjudtjärn tekanna, emaljerad tekanna, grön 1,2 L

Gjudtjärn tekanna, emaljerad tekanna, grön 1,2 L

Fin grön tekanna av gjutjärn med emaljerad insida. Tekannans volym är 1,2 liter och en sil medföljer.

Gjudtjärn tekanna, emaljerad tekanna, blå 0,8 L

Gjudtjärn tekanna, emaljerad tekanna, blå 0,8 L

Fin blå tekanna av gjutjärn med emaljerad insida. Tekannans volym är 0,8 liter och en sil medföljer.

Tehandelsmans™ Grönt Apelsin Kanel Te, organiskt

Tehandelsmans™ Grönt Apelsin Kanel Te, organiskt

Kinesiskt grönt te, som har plockad under våren och smaksatt med äkta spansk apeksin och kanel från Madagaskar. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har en fyllig apelsin- och kanelsmak.

Tehandelsmans™ Svart Apelsin Kanel Te, organiskt

Tehandelsmans™ Svart Apelsin Kanel Te, organiskt

Indiskt svart te, som har smaksatt med spansk apelsin och äkta kanel från Madagaskar. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckrä och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har en smak med färsk apelsin och kanel.

Tehandelsmans™ Earl Grey ginger, organiskt

Tehandelsmans™ Earl Grey ginger, organiskt

Te, vars smak är samtidigt jordnärä och stilig, med stark ingefärasmak men balanserad. En blandning med indiskt svart te av hög kvalitet och äkta italiensk bergamottfrukt, smaksatt med ingefära. Alla ingredienser är 100 % naturliga, äkta, organiska + läckra och Tehandeln Veiström har smaksatt teet själv. Bryggt te har en aromrik, fyllig ock läcker smak.

Gjudtjärn tekanna, emaljerad tekanna, röd 0,8 L

Gjudtjärn tekanna, emaljerad tekanna, röd 0,8 L

Fin röd tekanna av gjutjärn med emaljerad insida. Tekannans volym är 0,8 liter och en sil medföljer.